Başkalarına Hizmet Forumu
Başkalarına Hizmet Forumu
Ana Sayfa | Bilgilerim | Kayıt Yaptır | Aktif Konular | Forum Üyeleri | Site içi Arama
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla
Şifre hatırlatma servisi

Forum
 ÜYELİK İŞLEMLERİ VE DUYURULAR
 Duyurular
 KAMP ÖNERİSİ
 Yeni Konu Aç  Konuya Cevap Ver
Yazar Önceki Konu Mesaj Sonraki Konu  

beyrutkapı

490 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 12/06/2014 :  13:29:50  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Sevgili dostlar, önümüzdeki Temmuz yasa Ağustos aylarında, katılmak isteyen tüm dostların çadırlarını alıp gelebilecekleri bir kamp öneriyorum. Benim aklımda istanbula yakın, orman, deniz ve gölden olusan bir kamp yeri var. Herkesin müsait olabileceği uygun bir tarihte, il disından gelen dostlarimizla doğayla icice iki uç gün geçirmek hem aramızdaki is birliğini geliştirmek acısından hemde grubun daha etkin hale gelmesi İcin iyi olabileceğini düşünüyorum. Katılmak isteyen tüm dostların fikirleri ve tavsiyeleriyle bu düşünceyi yeterince olgunlasatirabiliriz sanırım.
Ayrıca buluşma hafta ici gerceklesebilirse kamp alanı çok daha sakin ve sessiz olabilir.
Daha müsait başka bir yerde olabilir. Herkes fikir ve önerilerini belirtirse sevinirim. Selamlar sevgiler.

bozadi

12286 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 12/06/2014 :  13:51:38  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Bu harika öneri için teşekkürler beyrutkapı. Olmasını canıgönülden isterim.
Go to Top of Page

maskesiz

384 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 12/06/2014 :  18:02:29  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Ben bursa da dağ köyü için bir arkadaşımdan ev araştırmasını istemiştim. İş yoğunluğum olmazsa katılmaktan mutlu olurum.
Go to Top of Page

Zeusunkızı

2 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 16/06/2014 :  11:23:41  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
hayatımda en çok yapmak istediğim şeylerden birisi efes olur, göbeklitepe olur, sardes olur çadırı kimse göremeden kurup en azından bir gece sabahlamak. düşünmesi bile heyecan veriyor.
Go to Top of Page

Zeusunkızı

2 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 16/06/2014 :  11:29:35  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
merhaba herkese
sevgi ve ışığınız beni buralara kadar getirdi. aslında bir arkadaşım önerdi. yoksa sizi bulabilmek o kadar kolay değil. dün babalar günüydü. babamı kaybedeli birbuçuk yıl oluyor ve ben onu yeni hayatında yeni ailesiyle birlikte çok mutlu ve iyi bakılır bir şekilde gördüm. hislerime hakim olup duygusal sovlar yapmadım tabii. sadece gözlerinin içine baktım, o da benimkine..sonra aramızda çok kuvvetli bir bağlantı oluştu. inanılması zor biriyim biliyorum, ben bile kendimi bazan sallamıyorum. ama bunları paylaşmadan duramıyorum. normal ve anormal kavramları siliniyor bazan. o tepemde bana sürekli ne yapacağımı söyleyen şeytanın bacağını kırıp çok muhteşem bir dünyaya geçiş yapıyorum. hem orda hem burda braz zor oluyor. ama dayanabldiğim kadar dayanıcam. beni uyutmalarına izin vermeyin.
Go to Top of Page

Scyth

1104 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 16/06/2014 :  13:39:34  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Kimse karanlığı sevmiyor halbuki en rahat uykuyu karanlıkta alırsınız. :)
Go to Top of Page

bozadi

12286 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 16/06/2014 :  14:03:13  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Eklenti:
merhaba herkese
sevgi ve ışığınız beni buralara kadar getirdi. aslında bir arkadaşım önerdi. yoksa sizi bulabilmek o kadar kolay değil.
Foruma hoşgeldin Zeusunkızı.

Eklenti:
dün babalar günüydü. babamı kaybedeli birbuçuk yıl oluyor ve ben onu yeni hayatında yeni ailesiyle birlikte çok mutlu ve iyi bakılır bir şekilde gördüm.
Babanın bir buçuk yıl önceki vefatı sonrasında yeni bir aileye bir bebek olarak reenkarne olduğunu söylüyorsun, değil mi? Ve bu durumu bir rüya veya günlük yaşamın akışı içinde bir "vizyon" veya derin sezgi halinde gördüğünü düşünüyorum.

Eklenti:
hislerime hakim olup duygusal sovlar yapmadım tabii. sadece gözlerinin içine baktım, o da benimkine..sonra aramızda çok kuvvetli bir bağlantı oluştu.
Varsaydığım rüya/vizyon hali içinde baban olarak tanıdığın varlığın reenkarnasyonuyla mı yaşadın bu deneyimi?

Eklenti:
inanılması zor biriyim biliyorum, ben bile kendimi bazan sallamıyorum. ama bunları paylaşmadan duramıyorum. normal ve anormal kavramları siliniyor bazan. o tepemde bana sürekli ne yapacağımı söyleyen şeytanın bacağını kırıp çok muhteşem bir dünyaya geçiş yapıyorum. hem orda hem burda braz zor oluyor. ama dayanabldiğim kadar dayanıcam. beni uyutmalarına izin vermeyin.
Paylaşman bence güzel birşey Zeusunkızı. Ama paylaştığın şeyler hep böyle çok ilginç ve merak uyandırıcı şeyler olursa, benimkiler gibi epeyce soruyla karşılaşacaksın demektir, buna hazır olmalısın bence :) Seni uyutmalarından korktukların kim?

Eklenti:
Kimse karanlığı sevmiyor halbuki en rahat uykuyu karanlıkta alırsınız. :)
Ben karanlıkta uyumayı seviyorum Scyth! İlle zifiri karanlık aramam ama uyku için karanlığı severim kesinlikle :)
Go to Top of Page

beyrutkapı

490 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 16/06/2014 :  14:16:57  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Hosgeldin zeusunkizi. Bu kez ismin güzel olmuş. ;)
Temelde aslında hepimizin yapmaya çalıştığı şey hepimizi yanıltmak üzere kurulmuş bir ilizyonda gercege yaklaşma cabası. Bu bataklıkta herkes yönünü arıyor bir bakıma. Korkular ve kaygılarsa bizi kontrol etmenin aracı. Burada en önemli şey bilgi ve farkındalığın bizi koruyacağını bilmek. Bilgimiz ve farkındalığımız arttıkça yeni ufuklara varıyoruz. Bu çabayı diri tutarak ve oyun duygusunu kaybetmeden gizemin ve ilerlemenin tadını çıkarmalı. Ozel olarak bir önemimiz yok, tek ve Ozel olarak herkes sonsuz bir degere sahip. Sanırım sonsuz yaradan ironiden çok hoşlanıyor.
Go to Top of Page

maskesiz

384 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 16/06/2014 :  17:47:03  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Aramıza hoşgeldin zeusunkızı paylaşımın için teşekkür ederim.
Go to Top of Page

beyrutkapı

490 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 11/08/2014 :  21:15:56  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Sevgili dostlar, eylül ayı içerinde bir cumartesi gecesi olmak üzere, iklime ve diğer şartlara bağlı olarak, istanbul yakınlarında orman deniz ve göl refakatinde ki bir kamp alanında bir gün geçirelim. Tüm dostlarımız davetli olup katılmak isteyenlere gerekli bilgiler iletilecektir.
Go to Top of Page

zna

30 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 28/12/2014 :  17:30:30  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
bu plan gerçekleşti mi? yeni bir plan yapılacaksa aranızda olmayı çok isterim.
Go to Top of Page

bozadi

12286 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 28/12/2014 :  19:20:40  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Sevgili beyrutkapı'nın bu konuda öncülük etmesine rağmen, henüz bu tür bir kamp buluşması gerçekleştiremedik. İnşallah senin konuyu tekrar gündeme getirmenle böyle bir planı tekrar yaparız ve uygularız zna.

Aslında beyrutkapı'nın bana en heyecan veren fikri, Anadolu'nun uygun/elverişli bir yerinde bir arazi almamız, orada kendimize bir yaşam alanı oluşturmamız, belki başlangıçta sezonluk (veya uygun olduğumuz vakitlerde) orada kalıp bunu giderek kalıcı hale getirmemiz. Tabi amaç, bu ortamda ele aldığımız ve benimsediğimiz bazı temel fikirlere uygun bir yaşam (toplumsallık) oluşturmamız. Bazen böyle bir girişim konusundaki cesaretimi kaybediyorum. Ama sonra düşünüyorum da, belki de gerçek bir işbirliğiyle gerçekten yaşamak istediğimiz gibi yaşamak, olmak istediğimiz gibi olmak, yapmak istediklerimizi yapmak ancak böyle mümkün olacak.
Go to Top of Page

beyrutkapı

490 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 29/12/2014 :  01:22:06  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
merhabalar zna. foruma hoş geldin. bu plan gerçekleşmedi zira bozadi yakın olarak biliyor, geçen yazdan beri sürekli hiç aklımda olmayan saçma sapan şeylerle uğraştığım için bu planı gerçekleştiremedik. ama kesinlikle aklımda ve önümüzdeki dönemde böyle bir buluşma için bu başlığa mutlaka yeni bir tarih yazacağım. forumdaki dostlarla bir araya gelmenin ve en azından bir sofra etrafında buluşmanın önemli olduğuna inanıyorum.
Go to Top of Page

zna

30 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 01/01/2015 :  23:16:40  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
hoşbulduk beyrutkapı. umarım yeniden bir plan yapılır ve gerçekleşir. bu konuda elimden gelen her şeyi de yaparım. reelde bir paylaşımın sizlerin de dediği gibi sanal ortamdan çok daha fazla gerçek "ağ çalışması" niteliğinde olabileceğini düşünüyorum. tabi önce biraz hava muhalefetinin ortadan kalkması lazım galiba :)
Go to Top of Page
  Önceki Konu Mesaj Sonraki Konu  
 Yeni Konu Aç  Konuya Cevap Ver
Forum Seç:
Başkalarına Hizmet Forumu © Celse veya diğer içerikleri farklı ortamlarda paylaşırken lütfen kaynak belirtiniz Yukarıya git
Snitz Forums 2000
Bu sayfa 0,11 saniyede oluşturuldu.