Başkalarına Hizmet Forumu
Başkalarına Hizmet Forumu
Ana Sayfa | Bilgilerim | Kayıt Yaptır | Aktif Konular | Forum Üyeleri | Site içi Arama
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla
Şifre hatırlatma servisi

Forum
 Olağandışı Olaylar
 Hayvan Gizemleri
 Ağaçlar Kesildi, Domuzlar Şehre İndi (3 Kasım)
 Yeni Konu Aç  Konuya Cevap Ver
Yazar Önceki Konu Mesaj Sonraki Konu  

bozadi

12286 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 13/11/2014 :  17:08:22  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
03 Kasım 2014

Ağaçlar kesildi, domuzlar şehre indi

Tarabya sahilinde balık tutanlar denizden kıyıya çıkmaya çalışan bir yaban domuzuyla karşılaştı

Tarabya sahilinde kıyıda yüzen yaban domuzu çevredekiler tarafından denizden çıkarılarak belediye ekiplerine teslim edildi. Yaban domuzu Belgrad Ormanı’nda doğaya salındı.

Hasan Yıldırım’ın Doğan Haber Ajansı’ndaki haberine göre, Garipçe Köyü civarında ormandan denize düştüğü tahmin edilen yaban domuzu, akıntıyla birlikte sürüklenerek Tarabya açıklarına kadar geldi.

Akşam saatlerinde Tarabya Otel’in önünde balık tutanlar, kıyıya çıkmaya çalışan domuzu görünce polise ve belediye ekiplerine haber verdi. Bu sırada, çevrede toplananlar ve polis ekipleri kıyıdaki domuzu kurtarmak için çalışmalara başladı. İp yardımıyla denizden çıkarılan domuz, ayakları bağlanarak bekletildi.

Uzmanlar, 3. İstanbul'da çarpık ve yanlış yapılaşmanın, ekolojik sistemi bozduğunu belirterek, domuzun bu yüzden kaçtığını söyledi.
Daha sonra gelen Sarıyer Belediyesi ekiplerine teslim edilen domuz, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin gözetiminde Belgrad Ormanı’nda doğaya salındı.

Kaynak: t24.com.tr

bozadi

12286 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 13/11/2014 :  17:12:31  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Bana başta gizemli görünmüştü ama sonradan İstanbul'da yaban domuzu varlığının çok gizemli bir durum olmadığını öğrendim çeşitli internet sitelerinden. Özellikle İstanbul'un kuzey kesimlerindeki yoğun ormanlık bölgelerde yabandomuzu, ceylan ve başka çeşitli yabani hayvanların mevcut olduğunu öğrendim.

Meselenin AKP'nin doğa katliamlarıyla bir bağlantısı olup olmadığını henüz tam olarak anlayamadım ama varsa hiç şaşırmayacağım. Tayyip'in, AKP'nin "domuzluklarına" aşinayız.
Go to Top of Page
  Önceki Konu Mesaj Sonraki Konu  
 Yeni Konu Aç  Konuya Cevap Ver
Forum Seç:
Başkalarına Hizmet Forumu © Celse veya diğer içerikleri farklı ortamlarda paylaşırken lütfen kaynak belirtiniz Yukarıya git
Snitz Forums 2000
Bu sayfa 0,09 saniyede oluşturuldu.