Başkalarına Hizmet Forumu
Başkalarına Hizmet Forumu
Ana Sayfa | Bilgilerim | Kayıt Yaptır | Aktif Konular | Forum Üyeleri | Site içi Arama
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla
Şifre hatırlatma servisi

Forum
 Olağandışı Olaylar
 Hayvan Gizemleri
 Barbara Marciniak üzerinden bilgi aktaran Pleiades'liler
 Yeni Konu Aç  Konuya Cevap Ver
Yazar Önceki Konu Mesaj Sonraki Konu  

cemo

7 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 15/11/2015 :  21:32:41  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Barbara Marciniak üzerinden bilgi aktaran Pleiades'liler

beyrutkapı

490 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 15/11/2015 :  22:16:25  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Bir de henüz anlayamadığı şeylerle dalga geçen cemo var. Git başka yerde eşelen. Yanlış yerdesin
Go to Top of Page

bozadi

12286 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 16/11/2015 :  09:15:05  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Foruma hoşgeldin cemo. Kriptozooloji (hayvan gizemleri) forum altbaşlığı altında "Barbara Marciniak üzerinden bilgi aktaran Pleiades'liler" diye yazmışsın ve bu da "dalga geçme / aşağılama" iması doğurmuş. Ve sanıyorum ki beyrutkapı arkadaşımız da bu nedenle sana tepki göstermiş. Forumun kitaplık bölümünde Pleiades Öğretileri kitabının baskısı tükendiği için bulamadığını belirttiğin mesajdan ve diğer mesajlarından anladığım kadarıyla öyle bir kastın yok ve durum bir yanlış anlamadan ibaret. Yani beyrutkapı arkadaşımız senin yukarıdaki mesajı yanlış bir forum başlığı altında yayınlamış olmandan dolayı durumu yanlış anladı, diye düşünüyorum.
Go to Top of Page

bigsenfoni

1297 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 16/11/2015 :  22:03:56  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  bigsenfoni Kullanıcısının kişisel sayfasını Ziyaret edin  Alıntı Ekle
Beyrutkapi paranoya modunda... :-)))cemo'nun foruma dalmasi bana isikli-düsleri hatirlatmadida deyil...

Edited by - bigsenfoni on 16/11/2015 22:08:03
Go to Top of Page

beyrutkapı

490 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 16/11/2015 :  22:50:46  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Yanlış anlama, paranoya ve önyargı; hepsi olabilir dostlar. Eğer bu yanlışlıkla yapılan bir hata ise cemo arkadaştan özür diliyorum.
Go to Top of Page

bigsenfoni

1297 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 18/11/2015 :  00:05:51  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  bigsenfoni Kullanıcısının kişisel sayfasını Ziyaret edin  Alıntı Ekle
Cemo keske kendini bizlere az,cok tanitsaydi böyle yanlis\dogru anlamalar olmazdi sanirim...Cemo kardes kendinden biraz bahsedersen forum arkadaslarim ve özellikle ben cok sevinirim\seviniriz...:-)

Bunun disinda keske bu basligi gizemli ''hayvanlar'' bölümünde acmasaydin!yanlis anlamanin kaynagi bu olsa gerek...ki bu forumun olusturulmasinin bas nedenleri de Ra bilgileri,kayopya celseleri,pleiades ögretileri ve pozitif yoldur yani baskalarina hizmet yoludur...!

Baslamisken pozitif ve negatif yoluda aciklayayim...:-)pozitif yolda ögrenci\ögretmen bir cerceve icindedir ve herkez esittir,özgür iradeye ve hayata\dogaya saygi vardir.Enerjilrini pozitif\baskalarina hizmet varliklarndan alirlar daha dogrusu enerji paylasilir,yada bilgiyi paylasirlar.

Negatif yolda bu cember piramit seklindedir ve Ögrenci\ögretmen piramidin uc noktasindadir ve piramidin asagisindaki negatif yoldaki ögrenci\ögretmenden enerji almak zorundadir,Özgür iradeye ve hayata pek saygi da yoktur,kölelestirmek vardir dogru bilgiyi manipule etmek,hatta kendi.cikarlari dogrultusunda gizlemek vardir cünki dogru bilgi güc demektir!

Ben bu üc kanal bilgilerinin kozmik felsefesini yillarca bir isik/yol gösterici olarak benimsedim.Ve forumdaki arkadaslarin coguda benimle hemfikir oldugunu saniyorum!Hatam var ise lütfen düzeltin arkadaslar...

Edited by - bigsenfoni on 18/11/2015 00:59:54
Go to Top of Page

maskesiz

384 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 19/11/2015 :  08:31:13  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Hoş geldin sevgili cemo. Bende Beyrutkapı gibi tepki verirdim. İyi niyetli olduğunu foruma ve bize alışma dönemi olduğunu düşünüyorum. Ama sabah sabah kahkaha attırdın bana. Sorularını açık ve doğru yerde yazman yeterli olacak sanırım. Tekrar hoşgeldin :))
Go to Top of Page
  Önceki Konu Mesaj Sonraki Konu  
 Yeni Konu Aç  Konuya Cevap Ver
Forum Seç:
Başkalarına Hizmet Forumu © Celse veya diğer içerikleri farklı ortamlarda paylaşırken lütfen kaynak belirtiniz Yukarıya git
Snitz Forums 2000
Bu sayfa 0,09 saniyede oluşturuldu.