Yillar önce cokeski bir tam hatirliyamiyorum ya misir yada Maya mezarliginda uzun biolojik robot kafa tasi videosu izlemistim.orijinal videoda kafatasini gösterirlerken gözü sadiselik birhizla adamin eline bakmisti cok dikkatli incelendiginde fark edilecek bir durum!sonra videonun devami seklinde müzede kafa tasinin maketini gösteriyorlardi... Sanki o bulunan kafatasiymis gibi!
Believer, evet, o youtube kanalı (GabeHash) daha önce de dikkatimi çekmişti ve hatta forumda referansta bulunmuştum. Gizemli olaylarla ilgili olarak internette dolaşan çeşitli videoları inceleyip araştırıyorlar ve sahte olduğunu tespit ettiklerini açıklıyorlar. Bu gerçekçi görünen Ejderha olayını da araştırmış ve olayın esasını ortaya çıkarmışlar ve böylece kafamızdaki bir soru işareti daha çözülmüş oldu :) Teşekkürler.
Ejderya videosunu ilk izlerken genel olarak vücut ve özellikle pençeler falan çok gerçekçi göründü bana. Şüphe uyandıran en ciddi husus, vücut genelinin bir ölçüde bozulmuş olmasına rağmen ejderhanın açık kalmış gözünün hala son derece canlı ve parlak görünüyor olmasıydı. Yapısı itibariyle gözün deriden çok daha hızlı çürümesi gerekmez mi diye düşündürmüştü.