Başkalarına Hizmet Forumu
Başkalarına Hizmet Forumu
Ana Sayfa | Bilgilerim | Kayıt Yaptır | Aktif Konular | Forum Üyeleri | Site içi Arama
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla
Şifre hatırlatma servisi

Forum
 Olağandışı Olaylar
 Hayvan Gizemleri
 Reptilyan
 Yeni Konu Aç  Konuya Cevap Ver
Yazar Önceki Konu Mesaj Sonraki Konu  

bigsenfoni

1297 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 23/08/2016 :  06:28:45  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  bigsenfoni Kullanıcısının Kişisel sitesini Ziyaret edin  Alıntı Ekle
Bana gercekci geldi...

https://www.facebook.com/gisela.solorza2205/videos/10153616667192294/?pnref=story

Edited by - bigsenfoni on 23/08/2016 17:20:40

bozadi

12286 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 23/08/2016 :  20:35:48  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Paylaşım için teşekkürler bigsenfoni. Tesadüf eseri az önce başka bir kaynakta bu videoya denk geldim.

Maketse bayağı özenmişler, helal olsun :) Değilse, "pencereden" düşen bir varlıktır belki de, kimbilir!
Go to Top of Page

believer planet

200 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 23/08/2016 :  23:51:06  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
şurda şöyle bir video var

ispanyol sanatçılar yapmış sanırım

https://www.youtube.com/watch?v=7RbMJCD5-qo
Go to Top of Page

bigsenfoni

1297 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 24/08/2016 :  04:03:50  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  bigsenfoni Kullanıcısının kişisel sayfasını Ziyaret edin  Alıntı Ekle
Yillar önce cokeski bir tam hatirliyamiyorum ya misir yada Maya mezarliginda uzun biolojik robot kafa tasi videosu izlemistim.orijinal videoda kafatasini gösterirlerken gözü sadiselik birhizla adamin eline bakmisti cok dikkatli incelendiginde fark edilecek bir durum!sonra videonun devami seklinde müzede kafa tasinin maketini gösteriyorlardi... Sanki o bulunan kafatasiymis gibi!

Edited by - bigsenfoni on 24/08/2016 04:37:32
Go to Top of Page

bozadi

12286 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 24/08/2016 :  10:46:25  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Believer, evet, o youtube kanalı (GabeHash) daha önce de dikkatimi çekmişti ve hatta forumda referansta bulunmuştum. Gizemli olaylarla ilgili olarak internette dolaşan çeşitli videoları inceleyip araştırıyorlar ve sahte olduğunu tespit ettiklerini açıklıyorlar. Bu gerçekçi görünen Ejderha olayını da araştırmış ve olayın esasını ortaya çıkarmışlar ve böylece kafamızdaki bir soru işareti daha çözülmüş oldu :) Teşekkürler.

Ejderya videosunu ilk izlerken genel olarak vücut ve özellikle pençeler falan çok gerçekçi göründü bana. Şüphe uyandıran en ciddi husus, vücut genelinin bir ölçüde bozulmuş olmasına rağmen ejderhanın açık kalmış gözünün hala son derece canlı ve parlak görünüyor olmasıydı. Yapısı itibariyle gözün deriden çok daha hızlı çürümesi gerekmez mi diye düşündürmüştü.
Go to Top of Page

JCA

390 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 30/08/2016 :  15:32:43  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Eklenti:
Orjinal Mesajı Ekleyen believer planet

şurda şöyle bir video var

ispanyol sanatçılar yapmış sanırım

https://www.youtube.com/watch?v=7RbMJCD5-qo

Yaptıkları maket videodakine hiç benzemiyor.

Videoda görülen ejderhanın pençesine dikkat edin gergedan derisi gibi canlı. Bozadi'nin belirttiği gibi gözlerin de maşallahı var.

Bir buçuk dakikalık video ile ne olduğunu anlamak imkansız.Maketse yapanları hayatımdan 15 dakika çalmayı başardıkları için tebrik ediyorum.

Gerçekse eğer; Ohaa. Böyle şeyler daha çok ortaya çıkarsa ben gezegeni terkederim.
Go to Top of Page
  Önceki Konu Mesaj Sonraki Konu  
 Yeni Konu Aç  Konuya Cevap Ver
Forum Seç:
Başkalarına Hizmet Forumu © Celse veya diğer içerikleri farklı ortamlarda paylaşırken lütfen kaynak belirtiniz Yukarıya git
Snitz Forums 2000
Bu sayfa 0,08 saniyede oluşturuldu.