Başkalarına Hizmet Forumu
Başkalarına Hizmet Forumu
Ana Sayfa | Bilgilerim | Kayıt Yaptır | Aktif Konular | Forum Üyeleri | Site içi Arama
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla
Şifre hatırlatma servisi

Forum
 Spiritüalizm ve Şifa Konuları
 Alternatif Tedaviler ve Bitkiler
 Covid19'u Durdurmak İçin Gizli Strateji
 Yeni Konu Aç  Konuya Cevap Ver
Yazar Önceki Konu Mesaj Sonraki Konu  

gerçek tosun paşa

1258 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 24/09/2020 :  16:19:56  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Corona Virüse karşı uzmanların yaptığı araştırmaların sonucuna dayanan bir döküman online olarak yayınlandı. Bu içerik virüse karşı vücudun bağışıklığını desteklemek ve virüsün biyolojide yaptığı bariz etkileri anlatıyor.

İçerik elbette İngilizce ve 14 sayfalık genel sürümle beraber 36 sayfalık bir profesyonellere yönelik sürüm ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Kas. forumundaki süper moderatörler (forumun üst seviye yöneticileri) bununla ilgili bir paylaşım yapmışlar. Bilgileri kopyala yapıştır yaparak google translete ya da bing translete kullanarak inceleyebilirsiniz.

Dökümanları buradan indirebilirsiniz.
https://www.stopcovidcold.com/covid-research.html

bozadi

12286 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 25/09/2020 :  13:43:56  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
İncelemeye çalışacağım, tşk.

google çevirisi: https://drive.google.com/file/d/1SM9At-LwNKFFaoGyLMzS-zzoOdZJiPha/view?usp=sharing (resim formatındaki yazılar çevrilememiş doğal olarak)
Go to Top of Page

fidelista

769 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 25/09/2020 :  22:18:08  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
D vitamini eksikliğine çok vurgu yapmış,D-Colefor kapsülden haftada 1 yada 2 tane almak lazım yakınlarıma özellikle anneme kullandırıyorum .Magnezyum içinde suda eriyen tabletleri var kramplara iyi geliyor günde 1 tane,kilolu olanlar göbeği olanlarda insilün direnci için egzersiz ve hareket şart covid olmasada bunlar gerekli.
Go to Top of Page

bona fide

542 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 14/10/2020 :  20:43:49  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
hekimler bu salgında bağışıklığı güçlendirmekten özellikle kaçınıyorlar elinizi yıkayın maske takın tabipler birliği çok sesli korosu papağan gibi korona artıyor bakan yalan soyluyor eksik bilgi veriyor yaygarasında medyada gençleri kendi safına çekmiş durumda beyin cerrahı bi açıklama yapmış maskeyi sadece cerrahlar takar oda kendisini değil operasyondaki hastayı korumak için diye umursayan var mı yok maske yüzünden sürekli karbondioksit solumak kapalı fabrikalarda çalışan yüzbinlerce işçi akşama kadar kapalı ortamda ne kadar dayanır vucudu. trump dso den çıktı bizim bakan bunu bilmiyormu halkın sağlığı tehlikede bırakın tavsiye etmeyi testini sağlık ocaklarında yasaklamışlar bazı eczaneler reçetesiz d vit ampulu satmıyor. ki fazlası zararlı diyene kendimden örnek vereyim yıllardır ayda bir alırım kışın 15 günde bir alırım corona çıktığından beri haftada 1 alıyorum geçen hafta gün aşırı bir ampul olmak üzre 4 ampulu aldım çocuklarımda(18 yaş üstündeler) aldı ve yeniden haftada bir ampule geçtik kahve çay zaten etkisini bi hafta içinde düşürüyor gençler çocuklar tüm nufus kapalı güneşşsiz ortamda oksijeni solumay yasaklayan sisteme teslim oldular devletler eliyle. canan karatay hastalarına koronanın adı sanı yokken ilk 10 gün gün aşırı bir ampul sonra haftada bir ampul hastalarında seviye 300ngml ila 400ngml reçeteleri nette d vit seviyeleride kendiniz görebilirsiniz ve düzenli ayda bir ömür boyu düşerse yeniden yükleniyor ama bzim tabipler 30 u ideal seviye diyor yaşı 80 lerde bi komşum baş ağrısı yuzunden bir yıl günde 3 çeşit ilaç içti doktoru değiştirdiler yeni doktoru ilaçları bıraktırdı d vit ampulu ilk önce gün aşırı 10 ampul iğnesi yapıldı sonra 8 hafta haftada bir iğne yapıldı şimdi ayda bir iğne oluyor oda ömür boyu düşerse yenden yükleyecekler değişim inanılmaz kadında. meme kanseri arkadaşım seviye 80 ngml altına düşmemesi için günlük 20 damla ömür boyu alıyor istisnalar hariç tıp etiği nerde nufus fazla diye insanları gözden çıkaran dsö dünyaya türkırım uyguluyor insan türünü yok etmek için onursuz devlet adamlarını ve tıp dünyasını satın almış. kanser hastalarının d vit seviyesiyle ilgilenen çok az doktor var bağışıklığı koruyan en iyi takviye pozitif bilim namı diğer ortodoks tıbbının gayretiyle insanlardan uzak tutuluyor hatırlarsanız güneşten korunmayla başlamıştı Ahmet aydın güneş kremine itraz ettkçe adamı alaya almışlardı bu koronada en büyük ölümün afrikadan beklendiğini nufusun yok olacağını düşünmüşler sonuç onları şok etmiş en az ölüm afrikadan gelmiş bunu orda uygulanan aşılara bağlammışlar ne kadar üzücü insanlığın güvendiği yegane kurum amacının tam tersi faaliyette yan etkisi olsa 300 000 iu ampulu yenidogana raşitizm nedeniyle enjekte etmezler neyse köpeklerimde arada 20 damla veriyorum bu arada hastaneler dolup taşmıyor şehir içindeki hastanelerde poliklinikler korona öncesinde daha yoğundu belirli dönemlerde 4-5 kez gece acilde bulunduk incin top oynuyor korona gece faaliyetinimi kesiyor saçmalık hepsi

üstte çocuklarımda aldı derken onların küçük değil yetişkin olduğunu belirteyimde başıma iş açmayım diye bi düztlme yaptım biri kalkar çocuğuna peşpeşe verir kabak benim başıma patlar sorumluluk kabul etmiyorum önce d vit testi yaptırmak imkan yoksa güvendiğiniz doktora sorun lütfen ya da araştırın

Edited by - bona fide on 14/10/2020 21:57:21
Go to Top of Page

bona fide

542 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 14/10/2020 :  21:26:48  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
böyle yazınca şimdi korona varlığına inanmadığım anlaşılmasın sadece diğer griğ salgınında nasıl ki sabahtan akşama kadar doktorlar c vitamini tüketin şu sebze bu meyve derlerken şimdi istisnalar hariç hepsi sus pus olmuş maske hijyen ki hijyeni gördük sokaklar adım başı maske atıklarıyla dolu buna rağmen en rezil koşullarda bu hastalık belirli kesimi diyabet kalp alzheimer bağışıklığı zayıf olanları vurduysa bundan korunmak bağışıklığı güçlendimek yerine hastalık çıktığı anda aşıya yuklendiler buna çanak tutan sağlık sistemi
1 trilyon dolarlık kredi kapasitemiz var diyen dsö yardım ödemelerini ne karşılığında yapacak türkiye ilk 5 yılı geri ödemesiz 10 yıl vadeli 100 milyon dolar kredi aldı salgın varmış gibi göstermek tabipler birliği de iyi iş yaptı fahrettin koca ilerde zorunlu aşı diye dayatmayı kabul ettiyse buna şaşırmayacağım. sözde kanser tedavisi ücretsiz peki ne karşılığında kemoterapi ve radyo terapi almayı kabul edersen ki bir sürü ilaç ve operasyona ödenen paradan bahsedilmez.
Go to Top of Page

fidelista

769 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 14/10/2020 :  22:36:47  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Eklenti:
Orjinal Mesajı Ekleyen bona fide

hekimler bu salgında bağışıklığı güçlendirmekten özellikle kaçınıyorlar elinizi yıkayın maske takın tabipler birliği çok sesli korosu papağan gibi korona artıyor bakan yalan soyluyor eksik bilgi veriyor yaygarasında medyada gençleri kendi safına çekmiş durumda beyin cerrahı bi açıklama yapmış maskeyi sadece cerrahlar takar oda kendisini değil operasyondaki hastayı korumak için diye umursayan var mı yok maske yüzünden sürekli karbondioksit solumak kapalı fabrikalarda çalışan yüzbinlerce işçi akşama kadar kapalı ortamda ne kadar dayanır vucudu. trump dso den çıktı bizim bakan bunu bilmiyormu halkın sağlığı tehlikede bırakın tavsiye etmeyi testini sağlık ocaklarında yasaklamışlar bazı eczaneler reçetesiz d vit ampulu satmıyor. ki fazlası zararlı diyene kendimden örnek vereyim yıllardır ayda bir alırım kışın 15 günde bir alırım corona çıktığından beri haftada 1 alıyorum geçen hafta gün aşırı bir ampul olmak üzre 4 ampulu aldım çocuklarımda(18 yaş üstündeler) aldı ve yeniden haftada bir ampule geçtik kahve çay zaten etkisini bi hafta içinde düşürüyor gençler çocuklar tüm nufus kapalı güneşşsiz ortamda oksijeni solumay yasaklayan sisteme teslim oldular devletler eliyle. canan karatay hastalarına koronanın adı sanı yokken ilk 10 gün gün aşırı bir ampul sonra haftada bir ampul hastalarında seviye 300ngml ila 400ngml reçeteleri nette d vit seviyeleride kendiniz görebilirsiniz ve düzenli ayda bir ömür boyu düşerse yeniden yükleniyor ama bzim tabipler 30 u ideal seviye diyor yaşı 80 lerde bi komşum baş ağrısı yuzunden bir yıl günde 3 çeşit ilaç içti doktoru değiştirdiler yeni doktoru ilaçları bıraktırdı d vit ampulu ilk önce gün aşırı 10 ampul iğnesi yapıldı sonra 8 hafta haftada bir iğne yapıldı şimdi ayda bir iğne oluyor oda ömür boyu düşerse yenden yükleyecekler değişim inanılmaz kadında. meme kanseri arkadaşım seviye 80 ngml altına düşmemesi için günlük 20 damla ömür boyu alıyor istisnalar hariç tıp etiği nerde nufus fazla diye insanları gözden çıkaran dsö dünyaya türkırım uyguluyor insan türünü yok etmek için onursuz devlet adamlarını ve tıp dünyasını satın almış. kanser hastalarının d vit seviyesiyle ilgilenen çok az doktor var bağışıklığı koruyan en iyi takviye pozitif bilim namı diğer ortodoks tıbbının gayretiyle insanlardan uzak tutuluyor hatırlarsanız güneşten korunmayla başlamıştı Ahmet aydın güneş kremine itraz ettkçe adamı alaya almışlardı bu koronada en büyük ölümün afrikadan beklendiğini nufusun yok olacağını düşünmüşler sonuç onları şok etmiş en az ölüm afrikadan gelmiş bunu orda uygulanan aşılara bağlammışlar ne kadar üzücü insanlığın güvendiği yegane kurum amacının tam tersi faaliyette yan etkisi olsa 300 000 iu ampulu yenidogana raşitizm nedeniyle enjekte etmezler neyse köpeklerimde arada 20 damla veriyorum bu arada hastaneler dolup taşmıyor şehir içindeki hastanelerde poliklinikler korona öncesinde daha yoğundu belirli dönemlerde 4-5 kez gece acilde bulunduk incin top oynuyor korona gece faaliyetinimi kesiyor saçmalık hepsi

üstte çocuklarımda aldı derken onların küçük değil yetişkin olduğunu belirteyimde başıma iş açmayım diye bi düztlme yaptım biri kalkar çocuğuna peşpeşe verir kabak benim başıma patlar sorumluluk kabul etmiyorum önce d vit testi yaptırmak imkan yoksa güvendiğiniz doktora sorun lütfen ya da araştırın

haftada 1 amul devit3 içmek hipervitaminoza neden olabilir.

"Vücutta aşırı miktarda D vitamini, kandaki kalsiyum seviyelerinin yükselmesine neden olabilir. Bu hiperkalsemi (kanınızda çok fazla kalsiyum) adı verilen bir duruma yol açabilir. Belirtiler şunları içerir:

yorgunluk
iştah kaybı
kilo kaybı
aşırı susuzluk
aşırı idrara çıkma
kurutma
kabızlık
sinirlilik
kulak çınlaması
Kas Güçsüzlüğü
bulantı kusma
baş dönmesi
kafa karışıklığı, yönelim bozukluğu
yüksek tansiyon
kalp aritmileri

Tedavi edilmeyen hipervitaminoz D’nin uzun süreli komplikasyonları şunları içerir:

böbrek taşı
böbrek hasarı
böbrek yetmezliği
aşırı kemik kaybı
kireçlenme (sertleşme) veya arterler ve yumuşak dokular

Ek olarak, artmış kan kalsiyum anormal kalp ritimlerine neden olabilir."
Go to Top of Page

bona fide

542 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 14/10/2020 :  23:24:00  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
canan karatayın hastalarının d vitamini seviyelerine bakın nette fidelista 400 ngml olanlar var ve kendiside bi röpotajda anlatmış ben seviye ölçümü yaptırıyorum ampulu iğne olarak değil ağızdan alıyorum buna rağmen 100 ngml üstüne çıkmadı sebebi kahve tüketimi sanırım.
kendi uygulamamı tavsiye olarak yazmadım ancak 30 yada 40 ngml enfeksiyonlardan koruma sağlamıyor bunu aykırı doktorlar söylüyor seviyeyi korumak için duznli alınması gerektiği en azından yazın ayda bir ampul öneriliyor. düzenli alınsa dahi egzersiz beslenme yaşam kalitesi d vitamini eviyesini korumakta büyük etgen kim güne egzersizle başlayıp dengeli beslenip erkenden uykuya yatıyor birey ayda bir 300 000iu ampul duzenli alsa dahi bu koşulları sağlayamıyorsa o ampul yeterli koruma sağlamaz ve seviyeyi artırmak için once periyodik düzende biraz yükleme yapmak gerekir canan hanım bu uygulamayı kendisi keşfetmediki
şebeke suyundaki kireç d vitaminiyle kıyaslama götürmeyecek kadar çok daha tehlikeli lütfen d vitamini kireçlenmeye nasıl sebep oluyor bunun izahını istiyorum neyi neye dönüştürüyor bakınız kireçlenme tedavisinde ne öneriliyor ve söylediklerinizin tamamen tersini anlatıyor

D Vitamini Eksikliği
D vitamini eksikliği bağırsaklardaki kalsiyum emilimini azaltan bir etkendir. Ayrıca vücutta enfeksiyonlara yatkınlığa, depresyona, tümör gelişimine, kalp damar hastalıklarına, kemik erimesine kadar pek çok soruna neden olabilir. Kireçlenme riskini de arttırır ve kireçlenme olan eklemlerde ağrının tetiklenmesine neden olabilirhttps://www.ameliyat.com/hastalik/kireclenme#d-vitamini-destegi
Go to Top of Page

fidelista

769 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 16/10/2020 :  00:04:54  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Yağda eriyen bu vitamin vucutta birikiyor toksik etki hemen değil uzun süre birikme sonucu ortaya çıkıyor diye biliyorum,aşırı şekilde vitamin kullanmanın d,c de olsa rutin de sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama kanser vs özel bir durum için kür olarak denenebilir ama net bir şey yok,vucut her zaman kendi dengesini kurar kurmaya çalışır,toksik maddelere maruz kaldığımız ,kötü gıdalar,radyasyon ,acaip virüs ve bakteiler vs ihtiyacı artırabilir ama aşırı dozlara dikkat.Vitamin dediğimiz maddeler metabolizmamız için gerekli maddeler ama hastalıkları tedavi etmek başka bir şey. Canan Karatay bir çok önyargıyı kırmış olsada her konuya atlayıp okuduklarıyla kesin reçeteler vermesi yanlış,covidi kelle paça ile tedavi etmeye kalktı bu tür yaklaşımlar reklam kokuyor.Haddini aşan bir duruma giriyor zaman zaman temelde iyi ve doğru olsa bile.
Go to Top of Page

bona fide

542 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 16/10/2020 :  12:26:03  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
d vitamini birikmesi die bişey söz konusu değil dikkat edersen kalsiyum emilimini sağlıyor nerdeyse her gıdada var olan kalsiyum emilimi olmadığında kandaki kalsiyum duzeyi arttığı gibi paratroid hormonu artışı damarlarda plak oluşmları kemiklerd ekireçlenme meydana gelmekte yeterli d vitamini kalsiyumun emilimini sağlamakta,atılımı barsaklardan sağlanır zaten alınan dozu bir haftada yarılanıyor D vitamini yaşlanma yetersiz beslenme güneşten uzak yaşamla azlmaya başladıında kolon meme kanserinden romatzmaya kemik erimesine ve damarlarda dolaşan fazla kalsiyum sayesind ekalp inme yanında bağışıklığın düşmesiyle enfeksiyon hastalıklarına diyabete sebep olduğunu ve haftalık 50 000 iu ile seviye 30 ngml ye çıkartılamayacağı günlük 2000 iu nun da bu korunmayı sağlamadığını pubmed makalelerinde bulabilirsiniz canan karataya antipati duyması gereken insanların başında gelsemde bu bazı doğruları kabul etmeyeceğim anlamına gelmemeli D vitaminini Ahmet aydın gibi yüksek dozu türkiyede o telaffuz ettiği için onu örnek verdim
ve kellepaça demeseydi d vitaminin önemini anlatmasına izin verirlermiydi bunu düşünmek lazım kendilerine hizmet eden bir tıp dünyası içinde seslerini duyurmak için uğraşan bi kaç insan deli aptal muamelesi görüyor ya da öldürülüyor dinlemek araştırmak yok bu insanlar kendileri uydurmuyor abd de d vitamini ve alkol üzerine blog yazıları olan bi tıp doktoru da deli adlediliyor çokta şaşırmamk lazım ki vitamin kategorisine alınması dahi yanlış ve ben faydalarını yazıp vitamin d yi dozajını savunmayacağım pubmed geçmiş yıllara ait makaleleri artık yayınlamıyor son on yılı veriyor insanların uyanmasını engelenek için ikna olacağım kadarını zamanında araştırmış olmam canan karatayı bu dozaj konusunda desteklememe yetiyor bireyler seçimlerinde özgür diğer vitaminler tartışmamızın dışında zaten lafı dahi edilmez
Go to Top of Page

bona fide

542 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 16/10/2020 :  12:38:25  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
her türlü hastalıkta nerdeyse vurucu gücü olan d vitamini faydlarını yazıp en fazla 40 ngml ile sınırlayıp fazlası bu yazılan hastalıkların tam tersi etki gösteriyor denmesi ve buna tek bir örnek bulamamaları tıp dünyasının zavallı durumda olduğunu gösteriyor ve cana karatay diyordu yan etkiye dair tek bir veri yok ellerinde diye ve hala bazı kaynaklarda günlük 400 iu dan bahsediliyor lutfedip 800 e çıkaranlarda var bunu savunanlar hipokrat yemini eden insanlar. depresyon hastalarının şizofrenlerin hiperaktif çocukların dört duvar arasında sağlıksız yaşam koşullarıyla d vit değerlerine bakılmaksızın genetik hıkayesıyle antidepresanlar yazılması ve beyinleri jöleye çevirmeleri daha kabul edilir nedense
Go to Top of Page

Dionysos

3054 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 28/10/2020 :  12:52:16  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Dionysos Kullanıcısının kişisel sayfasını Ziyaret edin  Alıntı Ekle
Ahmet Rasim Küçükusta şunu yazdı.
Bana D vitaminini söyle sana Covid riskini söyleyeyim.

D vitamini demek hayvansal gıda ve YAĞ tüketimi demek.
Zeytinyağlı ve ayçiçek yağlı D vitamini varmış bu Şafağı Getirenlerde kitle histerisi denen şey.
D vitamini bağırsakta yağda çözünüyor. 400 gram hayvansal yağ bir insanın günlük tüm d vitamini ihtiyacını karşılıyor...

Eğer komplo aranıyorsa buraya iyi bakın.

Alıntı araştırma

Hiperinsülinemi, magnezyum, D vitamini, tromboz ve COVID-19 arasındaki ilişkiler: klinik yönetim mantığı

Hiperglisemi (yüsek kan şekeri) ve/veya hiperinsülinemi (insülin direnci ,kandaki yüksek insülin) seviyesi ile tedaviye alınan/hastaneye kabul edilen COVID-19 hastaları, sınırlı bir rafine karbonhidrat diyetine ve sınırlı intravenöz dekstroz solüsyonu kullanımına alınmalıdır. Kısıtlama derecesi / seviyesi, kan şekeri, insülin ve ketonların seri testi ile belirlenir. Ek magnezyum, D vitamini ve çinko uygulanmalıdır. Rafine karbonhidrat kısıtlaması uygulanarak, iltihaplanma, pıhtılaşma ve tromboz riskini artıran üç ana risk faktörü, hiperinsülinemi, hiperglisemi ve hipertansiyon hızla yönetilir.

COVID-19'a neden olan SARS-CoV-2 enfeksiyonundan daha kötü sonuç alma riski en fazla olan bireyler, 65 yaşındakiler ve / veya obezite, tip 2 diabetes mellitus (T2DM) veya yüksek D- dimer 1 2 ve siyah, Asyalı ve azınlık etnik (BAME) bireyler. 1 3 Bu sunumların ortak bir paydası olan hiperinsülinemi, ön saf uygulayıcıları için önerdiğimiz yönetim algoritmamız için teori sağlayan temel bilim tarafından bir açıklamaya sahiptir.
Artan yaş ile hipertansiyon, inme, T2DM, CVD ve kanser oluşumlarını içeren metabolik hastalık prevalansının artması arasında açık bir korelasyon vardır. Yine de bu korelasyon nedensellik değildir. Geleneksel olarak 'yaşlanmanın hastalıkları' olarak bilinen bu koşullar, genç nüfus gruplarında daha yüksek oranlarda ortaya çıkmaktadır. 2 4 Kronik hiperinsülinemi, bu morbiditelerin artmasının altında yatan makul bir etki mekanizması sağlar. 5 Bu mekanizma, bu kişilerin neden SARS-CoV-2 enfeksiyonları ile ilişkili daha kötü sonuçlara sahip olduğunu açıklamaya yardımcı olabilir.
Hiperglisemi, proinflamatuar sitokin interlökin 6 (IL-6) sekresyonunu ve artan hepatik pıhtılaşma faktörleri yoluyla kan pıhtılaşmasını artırır. Tersine, hiperinsülinemi, plazminojen aktivatör inhibitörü tip 1'i (PAI-1) yükselterek fibrinolizi bozar. 6 7 COVID-19 olgularında postmortem bulgularda artmış trombi / emboli tespit edilmiştir. 8–12 Aslında, birçok COVID-19 vakasında pulmoner trombüs oksijen desatürasyonunun ve akut solunum sıkıntısının nedeni olabilir. Bu nedenle, yaygın intravasküler koagülopati riskini azaltabilen stratejiler, COVID-19'da oksijenasyonu ve sonuçları iyileştirebilir.

Önerilen klinik yönetimin gerekçesinin temelinde yatan bilim
Hiperglisemi, hemoglobin glikasyon hasarını artırır.

....
Devamı için...
https://openheart.bmj.com/content/7/2/e001356

Alıntı sonu..

Covid risk profilinin ortak özelliği ney?
% 70-80 tansiyon (ilaçları)
Ace inhibötörleri
Naproksrn sodyumdan kaç dendi
Statin var mı?

Birileri 5G yle tetikleniyor dedi.

Covid komploysa tetikleyiciyi insan vücuduna nasıl sokarsın?

Parasetamolke ilgili (yurtdışı adı başka) sott ta yazılanlara bakın.
Pskikopati ilacı duygusuzluk ilacı
Duyguları köreltip empati yeteneğini bloke ediyor..

Herkesin evine bir o gine bu gine girdi...
Go to Top of Page

Dionysos

3054 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 02/03/2022 :  18:01:18  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Dionysos Kullanıcısının kişisel sayfasını Ziyaret edin  Alıntı Ekle
"TOR"

TOR elektromanyetik terapi cihazı, TOR-M bireysel anti-covid sensörü

Eklenti:
Elektromanyetik dalga virüslere karşı korur

Virüsle mücadeleye sadece doktorlar değil büyük bilim de katıldı. Şubat 2020'de Çinli bilim adamları, COVID-19 patojeninin bir modelini yayınladı. Yapısı ve yaklaşık boyutları belli oldu. 70'lerden beri yürütülen yerli araştırmacıların çalışmalarına dayanarak, GRANIT Concern'den Rus bilim adamları, özel bir cihaz ve onun elektromanyetik radyasyonu yardımıyla koronavirüsle savaşmanın mümkün olduğu sonucuna vardılar. Bu yönde çalışmalara başladık. Ve bu gelişmeler sonucunda bu sorunu çözebilecek bir cihaz yarattılar.

Bir geliştirme şirketi olan GRANITE Concern Başkan Yardımcısı Elena Bondarchuk, “Her şey kendinizi ve sevdiklerinizi korumak için basit bir arzuyla başladı” diye hatırlıyor.

2020 baharında, GRANITE Endişesinin Bilim Merkezi'nin bilim adamları, bir patojen - hastalığın nedensel ajanı bir elektromanyetik etki alırsa (insanlar için güvenli olması şartıyla), üreme yeteneğinin olduğu hipotezini ortaya attılar. canlı bir organizmada bastırılacaktır. Ardından, darbeli elektromanyetik dalgalar kullanmak da dahil olmak üzere koronavirüsü etkilemenin bir yolunu bulma fikri ortaya çıktı.

Radyo frekansı teknolojileriyle çalışmak, tanınmış bir iletişim ekipmanı üreticisi olan endişenin ana faaliyetlerinden biridir.

Uzmanları, sağlıklı bir insan ile covid'li bir kişinin elektromanyetik durumundaki farkı düzeltmeyi başardı.

Başkanı Igor Turkanov, "Vücudun kendi hücreleri için stres yaratmamak, sadece koronavirüsü etkilemek için minimum güce sahip ekipmanlarla çalışarak virüs üreme oranını azaltmanın bir yolunu bilerek aradık" diyor. GRANİT Endişesinin Bilim Merkezi.

Virionların - virüs parçacıklarının, hayati aktivitelerinin ve aktivitelerinin toplu davranışını etkilemek için belirli bir spektrum kullanma olasılığı, V.A. Kotelnikov RAS, profesör, iki kez SSCB Bakanlar Konseyi Ödülü sahibi Alexander Dmitriev.

GRANITE Endişesinin Bilim Merkezi, cihazın geliştirilmesine çeşitli araştırma enstitülerinden ve bilim okullarından yüzden fazla fizikçi kattı. Mayıs 2020'de, 10.000 metrekareye kadar bir alanda gerekli yoğunlukta zayıf bir elektromanyetik alan oluşturabilen aparatın ilk prototipi ortaya çıktı. Bu, çok sayıda insan için aynı anda koruyucu ve tedavi edici bir etki sağlar.

- SARS-CoV-2'nin sinsi yanı, bağışıklık tepkisi açıldığında patojenin vücutta çok fazla hasara yol açması için zamana sahip olmasıdır. Terapötik etki, viral ortamdaki bağlantıları bozarak elde edilir, bu da replikasyon oranında bir azalmaya yol açar (editörün notu: üreme) ve bağışıklık sistemine yeterli bir yanıt geliştirmesi için zaman tanır, diye açıklıyor Igor Turkanov.

Cihazın klinik etkinliği, Rusya Sağlık Bakanlığı Samara Devlet Tıp Üniversitesi'nin sağlık kurumlarında Aralık 2020'den Nisan 2021'e kadar gerçekleştirilen testlerle doğrulandı. Zaten 5. günde, hastaların yüzde 87'sinde PCR testi negatif çıktı. Cihaza maruz kalan çalışma katılımcılarında kanın biyokimyasal parametreleri düzeldi, solunum hareketlerinin doygunluğu ve sıklığı normale döndü.

Cihaza "TOR" adı verildi - İskandinav mitolojisinin tanrısı, gök gürültüsü ve şimşek efendisi - güçlü Thor.

- Abartmadan söyleyebilirim ki TOR cihazı hayatımı kurtardı.... TOR cihazı sayesinde annem (78 yaşında) ve tüm ailemiz hastalığı sadece birkaç gün içinde ve sonuçsuz olarak atlattı.... 2. gün, durumumda bir iyileşme, sıcaklığın normalleşmesini hissettim. 4. günde - PCR negatif .... - bunlar, belirli kişilerin Rus fizikçilerinin yeni bilimsel gelişimi hakkında video incelemeleridir.
Cihazın etkinliği, Vladivostok'un 4 Nolu Klinik Hastanesinde de doğrulandı. 11 ay boyunca, yeni bir koronavirüs enfeksiyonu teşhisi konan hastaların hastanede ortalama kalış süresi 3-5 gün azaldı ve 8 yatak günü oldu, bu da Primorsky Krai ve Rusya ortalamasından önemli ölçüde daha az. bir bütün olarak. Bu veriler, kliniğin tıp bölümünün başhekim yardımcısı Natalya Ditsel tarafından doğrulandı. Doktor, onları tam olarak TOR cihazının kullanımıyla ilişkilendirir: "Mültidisipliner 24 saat açık bir hastanede teyit edilmiş bir koronavirüs enfeksiyonu #1057;OVID-19 vakası olan hastalar, bu hasta kategorisini tedavi etmek için yeniden tasarlanan diğer hastanelerden daha hızlı iyileşir ve taburcu edilir. "

Bölgelerde bir “covid” hastasının her yatak gününün maliyetinin 10.000 ruble veya daha fazla olduğu göz önüne alındığında, cihazın hastanelerde kullanımının açık bir ekonomik etkisi olduğu ve ayrıca bir pandemi sırasında sağlık kurumlarına aşırı yük bindirilmesinin önüne geçiliyor. . Bu nedenle TOR cihazları Moskova, Khakassia, Kuzey Osetya ve Primorye'deki birçok klinikte halihazırda kullanılmaktadır.

"TOR" sadece tıp kurumlarında değil, spor organizasyonlarında da faydalı oldu. Örneğin, kullanımı Rusya Voleybol Federasyonu'nun koronavirüse yakalanan oyuncuları hızla iyileştirmesine ve Rusya'nın farklı şehirlerinde sporcu yetiştirmeye devam etmesine yardımcı oldu.

"TOR cihazlarının kullanımı spor takımının fiziksel ve duygusal durumu üzerinde olumludan daha fazla etki yaptı ve karantina süresini neredeyse yarı yarıya azaltmanın yanı sıra hastalık sonrası rehabilitasyon süresini kısaltmayı mümkün kıldı" dedi. Vladimir, ZENIT-St Petersburg Voleybol Kulübü müdürü Samsonov.

Kursk'ta öğrencileri ve öğretmenleri COVID-19'dan korumak için cihazı Southwestern Üniversitesi'ne kurmaya karar verdiler.

- Bir bilim insanı olarak her zaman her şeyi kendi üzerimde test ederim. Ve bu cihaz hastalığı kolayca aşmama yardımcı oldu: sadece iki gün boyunca ateşim 37.2-37.4 idi, sonra stabilize oldu. Ve sonra sadece geleneksel tedavi sürecini gerçekleştirdim, - dedi Güneybatı Üniversitesi rektörü Profesör Sergei Yemelyanov.

Koronavirüsün ayırt edici özelliklerinden biri, sürekli mutasyona uğramasıdır: pandeminin sürdüğü iki yılda, şimdiden bir düzine suş tespit edilmiştir.

- Yeni türler daha sık ortaya çıkar, virüs popülasyonda daha fazla dolaşır. Dünyada birçok insan hasta olduğundan, mutasyon olasılığı artıyor, - Rusya Sağlık Bakanlığı Gamaleya Ulusal Epidemiyoloji ve Mikrobiyoloji Araştırma Merkezi'nin patojenik mikroorganizmaların popülasyon değişkenliği mekanizmaları laboratuvarı başkanı Vladimir Gushchin'i açıkladı.

Ancak fizikçiler, her virüs türünün kendine özgü elektromanyetik özelliklere sahip olduğu gerçeğinden yola çıkıyorlar, bu nedenle yeni türler ortaya çıktığında, virüsün yeni bir modifikasyonu için cihazı hızla yeniden yapılandırabilirsiniz.

V.A.'nın adını taşıyan Radyo Mühendisliği ve Elektronik Enstitüsü'nün Baş Araştırmacısı. Kotelnikov RAS, Profesör Alexander Dmitriev, yeni suşlarla ilgili olarak esnekliği cihazın ana avantajlarından biri olarak nitelendiriyor.

"TOR" teknolojisini kullanırken, biyomedikal deneyler gerekli olmadığından geliştirme süresi önemli ölçüde azalır. Buna göre, ekonomik maliyetler de azalır, - diyor Alexander Dmitriev.

V.I.'nin adını taşıyan Uygulamalı Matematik Enstitüsü'nde doğrusal olmayan süreçlerin matematiksel modellemesi bölüm başkanı, “Aslında böyle bir atılım, COVID-19'un tedavisinde ve önlenmesinde bir devrim anlamına geliyor” diyor. M.V. Keldysh RAS, Fizik ve Matematik Bilimleri Doktoru, Profesör Georgy Malinetsky. - Elektromanyetik etki, bir hastalık durumunda ortaya çıkan sorunları önemli ölçüde azaltabilir: hasta daha kolay hastalanır ve daha hızlı iyileşir. Ve sağlıklı bir insan için, hiç hastalanmama olasılığı yüksektir. Ayrıca cihaz vücuduna doğal elektromanyetik fon değerleri düzeyinde etki etmektedir. Böylece cihazın etkisi, bir pandemi sırasında insanları canlı ve sağlıklı tutmaya yardımcı olur, güven verir, özgürce hareket etmelerini ve birbirleriyle iletişim kurmalarını sağlar.

"TOR" cihazının klinik denemelerinin sonuçları, bu sicilde yayınlanan bilgiler kapsamlı bir kontrole tabi tutulduğundan, tüm dünyada doktorlar tarafından aktif olarak kullanılan International Medical Database and Clinical Trials ClinicalTrials.gov'da yer almaktadır. sıkı uluslararası standartlarla araştırma metodolojisinin güvenilirliği, güvenilirliği ve uygunluğu.

Yeni cihaz Avrasya Ekonomik Birliği sertifikası ile korunmaktadır ve Bağımsız Devletler Topluluğu topraklarında kullanıma hazırdır.

GRANIT Concern Bilim Merkezi bilim adamları tarafından geliştirilen, elektromanyetik radyasyonla virüslerin, patojenik mikroorganizmaların hayati aktivitesini bastırma yöntemi, resmi olarak bir buluş olarak kabul edilir ve Federal Fikri Mülkiyet Hizmeti (Rospatent) tarafından tescil edilir. Buluşun belgeleri, tıpta, veterinerlik tıbbında, tarımda kullanılabileceğini ve çeşitli biyolojik nesneler üzerinde terapötik etkiler için enflamatuar ve viral hastalıkların tedavisinde, insanlarda ve hayvanlarda ameliyat sonrası komplikasyonların yanı sıra nesnelerin dezenfeksiyonunda kullanılabileceğini belirtir. , tesisler ve tarımsal ürünlerin dezenfeksiyonu .

Geçen yıl Eylül ayında, TOR cihazı tıbbi bir ürün için kayıt sertifikası aldı. Rus bilim adamlarının çalışmalarının sonuçları "Mikroelektronik" forumunda yayınlandı. Ve "Rusya için En İyisi" ekonomik forumunda, yeni bir tıbbi ürün yılın keşfi olarak adlandırıldı.

Her hastalıkta olduğu gibi koronavirüs vakasında da tedavisi ve önlenmesi için bir takım etkili araçlara ihtiyaç vardır ve bunlardan biri de elektromanyetik radyasyondur.

https://rg.ru/2022/02/24/elektromagnitnaia-volna-zashchishchaet-ot-virusov.html

Eklenti:
Pandemi nasıl frenlenir: GRANIT Ortaklığı fizikçilerinden bir girişim

"Hayat bir daha asla eskisi gibi olmayacak. Elena Bondarchuk, hepimizin içinde bulunduğu yeni gerçeklik, her insan için, dünyanın tüm ülkelerinin ekonomileri için eşi görülmemiş bir stres, diyor. - Ancak üretim tesislerini ve ekiplerini, iş gezileri ve seyahat olasılığını korumak için araçlar var.

GRANIT Endişesinin Bilim Merkezi'nin anticovid çözümleri bu tür araçlar haline geldi. Eğitimli bir fizikçi olan Elena Vladimirovna, virüsün ortadan kaldırılmasını hızlandıran elektromanyetik maruz kalma yöntemi hakkında konuştu. Rusya Federasyonu Sağlık Bakanlığı'nın kontrolü altındaki Samara Devlet Tıp Üniversitesi kliniklerinde doğrudan "Kırmızı Bölgede" gerçekleştirilen resmi klinik çalışmalarla uzmanlar için bile hangi etkileyici sonuçların gösterildiği hakkında. GRANIT Concern tarafından geliştirilen TOR cihazının etkisiyle hastalardaki viral yük dördüncü günün sonunda zaten 5 kat azaldı.

Şirketin başkan yardımcısı, COVID-19 ile mücadelede etkili olmaya devam etmeleri için yeni suşlar ortaya çıktığında TOR cihazının dalga spektrumunun nasıl modernize edildiğini anlattı.

- Gelişmelerimizin, çocukların ve sevdiklerimizin sağlığı için dayanılmaz bir korku duymadan yaşamamıza izin verdiği için mutluyuz ve makul bir şekilde Rusya'da yaygın kullanımlarına güveniyoruz, - dedi Elena Bondarchuk. - Ve pandemi ile birlikte, eminim üstesinden gelebiliriz.

https://granit-concern.ru/news/novosti_17.html

Go to Top of Page
  Önceki Konu Mesaj Sonraki Konu  
 Yeni Konu Aç  Konuya Cevap Ver
Forum Seç:
Başkalarına Hizmet Forumu © Celse veya diğer içerikleri farklı ortamlarda paylaşırken lütfen kaynak belirtiniz Yukarıya git
Snitz Forums 2000
Bu sayfa 0,14 saniyede oluşturuldu.