Yazar |
Mesaj  |
|
Qui-gon jinn

529 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 12/11/2021 : 08:11:03
|
Anladığın kadarı ile sanırım bu hanımefendi "temasçılar" dediği bir grubun üyesi yada başı konumunda. Erhan Kolbaşı ile de ilişkili olduklarını söylüyor ki, Erhan Kolbaşı'da çıktığı programlarda falan sürekli bir "temasçılar" grubundan ve onların aktardığı bilgilerden söz ediyor hep. Öyle ise şayet nihayetinde o temasçılar, bu temasçılar olmalı gibi. Ve yine hanımefendinin anlattıklarından anladığım kadarı ile de (Reptianlar, Griler vs.) bu grup BH'den ziyade KH güç odakları ile ilişkili vaziyette. Dolayısı ile bu gruptan gelen ve Erhan Kolbaşı'nında aktardığı bilgilerin objektifliğine dair ister istemez insanın içinde bir şüphe oluşmuyor değil maalesef...
Ne kadar gerçeği yansıtıyor bilemem ama şimdi şöyle bir düşünce içerisindeyim ki, yine anladığım kadarı ile bu KH varlıklar, ülkemizde dahil pek çok yerde böyle temas grupları kurarak ve bu grupları, içerisine doğru bilgilerde serpiştirerek elbet, bir dezenformasyon yayma kaynağı olarak ve çeşitli bazı başka amaçlar doğrultusunda da kullanmaktalar.Bilmem belkide tamamen yanılıyorumdur ama en azından şimdilik ben böyle hissettim, bilemiyorum. Umarımda yanılıyorumdur...
Velhasıl sunucu kardeşimizinde bir ara dediği gibi (o kısma dikkat:) gerçektende "çok ilginç" bilgiler aktarıyor hanımefendi. Belirtmeden geçmeyeyim, özellikle aktardığı kendi kaçırılma deneyiminde sarf ettiği "hem burdasınız, hem orada sanki" söylemi, bana K'ların kaçırılmaları açıklarken kullandığı "ruh uzantısı" meselesini hayli hatırlattı ve paralellik kurduttu diyebilirm. Neyse bunun yanında Griler, kırmızı varlık, reptilian toplantısı, kanatlı Draco baba vs. daha başka pek çok şeyde mevcut, vallahi seç beyen al...:)
Velhasılıkiram sizler ne düşünür ve nasıl bir değerlendirme de bulunursunuz bilemem ama tabiki de duymak isterim elbet. Herkese sevgiler. |
Edited by - Qui-gon jinn on 12/11/2021 08:20:35
|
|
Dionysos

3054 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 12/11/2021 : 18:17:18
|
Eklenti: Orjinal Mesajı Ekleyen Qui-gon jinn
Ne kadar gerçeği yansıtıyor bilemem ama şimdi şöyle bir düşünce içerisindeyim ki, yine anladığım kadarı ile bu KH varlıklar, ülkemizde dahil pek çok yerde böyle temas grupları kurarak ve bu grupları, içerisine doğru bilgilerde serpiştirerek elbet, bir dezenformasyon yayma kaynağı olarak ve çeşitli bazı başka amaçlar doğrultusunda da kullanmaktalar. Bilmem belkide tamamen yanılıyorumdur ama en azından şimdilik ben böyle hissettim, bilemiyorum. Umarımda yanılıyorumdur...
Frekans çiti var ve elitler var, bunu celseler belirtiyor.
Bunu bir kaç kez daha belirttim, bu tip şeyleri anlayamadığımda en son şunu yaptım. Gözlemin kendinden geri gittim ya da bizim hayvanla/hayvanlarla iletişimimize baktım. Bunun aynısını 3KH/4KH ilişkisine modelledim. 4KH dünyayı modellemek içinse 3KH dünyaya baktım. (Bugün şunu söyleybilirim, uzay gemilerinde bile üretici sınıflar felan olmalı, yöneticiler vs )
Bir kedi bir insanı nasıl kanallar? Bir köpek bir insanı nasıl kanallar?
Eğer bir ev seçkiniyse,... Bir insan onu eve almışsa...
Nasıl bir kediyi sokaktan ya da doğadan alıyorsak ....
Bir de hala insan merkezli düşünülüyor. 4KH merkezli düşünün. Mesela insan dünyanın sahibi yaratıcısı, her şey ona bağlı ,herşeyin merkezinde vs. Bu celseler bizim 4 KH ın düşgücünün uzantısı olduğumuz söylemedi mi? Burayı, gerçekliği büyü koranda onlar düşünerek varediyor ya da etkiliyor olmalı
4KH ın düşüncesel uzantıları alt/iç benlikleriyiz gibi de düşünülebilir...
4Kh hümanoit başka türün altı ya da kölesi ve evcil hayvanı ve insan onun köleleştirdiği kırdığı melezlediği türlerden yalnızca biri, genetik bağlarda var ama köpek sahibi olmak gibi olan var..
Bunları objektif imajlayın/görselleyin, örneğin basitçe yıldız savaşları gibi düşünün. Oryon bölgesinde güçlü hakimiyeti olan bir üst tür ve biz onlara göre daha vahşi yaban doğalı ya da geride bir türüz ve etkileşimimiz oldu. Bizden güçlüler... Düşünmelerin temelinde hala bu celse değil de eski monoteizm, dinsel inanç, bilim vs insana aşılanmış bilgi tabanları tutuluyor. Ben bu celseleri okudum diyenler celselerin içinde yumurta arıyor ve yumurtayı bulamadıysa celselere kızgın
Bu tip videolardan bilgi almak bana şöyle görünüyor ... Kedi uygarlığından biri insan evine yerleşti .Hadi bize bilgi ver dendi ay da denmediyse bile o artı kseçkin felan oldu rahatta dönüp bilgi ışınlıyor. Sokak kedileri var mesela ve ama daha insan gerçeğini anlayamayan kavrayamayan ev kedisi o evde olan bitenden bir şeyler duyup algılayıp duyumsallaştırıp zırvalıyor
İnsanı bu türün bir alt türü kölesi olarak/gibi, denetiminde, insanın hayvan (kedi-köpek) sahipliği gibi düşünün bu ampulleri yakarsa yakar... Duygusallığa yer yok..
Ne yani kedi köpeği eve almamız gibi onlarız evlerinde korumasında mıyız? Bunu açıklayamıyorum ama öyle bir şey var, nasılını bilemem. Elitler denen.... |
 |
|
Dionysos

3054 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 12/11/2021 : 18:35:16
|
Eklenti: Orjinal Mesajı Ekleyen Qui-gon jinn Anladığın kadarı ile sanırım bu hanımefendi "temasçılar" dediği bir grubun üyesi
Şöyle düşünülebilir...
Facebookta Kapitalizm oynuyorduk. Çiftlik kuruyorduk. Bilgisayar oyunları var. 4KH'ı böyle düşün.. Programcı. Karargah orası. Oradan bura oynanıyor varediliyor ya da etkileniyor. Az ya da çok öyle ya da böyle:
Nasılı için şunu verebilirim. Avatar filmini düşünün. Avatar dünyasını işgal edip Avatarlıların klonunu yaratıp onların içine sokup Avatar'ın giriyor ya da oturuyor ve onları kullanmayı oynamayı yönetmeyi öğreniyorduk. Frekans çiti..
Bu celseleri okuyun, herşeyi. Her şey orada. Üçüncü sınıfı berbat uzaylı komploları felan ucuz youtube içerikleri ne dediğini kendi de bilmeyen tuhaf insanlar paylaşılıyor, bunların forumda paylaşılması tuhaf...
İnsanı bir kedi ve köpek ve 4KH ı ise buna göre insan gibi düşünün... İnsanı bir hayvan gibi düşünün. Burada olan bu...
Gerçekliğimiz çok büyük oranda 4KH karargahının bir ürünü.. Çok az özgür irademiz var ya da onların daha çok özgür iradesi var denen buna benzer bir şey..
|
 |
|
Qui-gon jinn

529 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 12/11/2021 : 20:39:55
|
Eklenti: Orjinal Mesajı Ekleyen Dionysos Bu celseleri okuyun, herşeyi. Her şey orada. Üçüncü sınıfı berbat uzaylı komploları felan ucuz youtube içerikleri ne dediğini kendi de bilmeyen tuhaf insanlar paylaşılıyor, bunların forumda paylaşılması tuhaf...
Sevgili Dionysos, sözlerinden anladığım kadarı bu ve benzer video içeriklerinden bilgi aldığımızı düşünüyor, onun yerine bilgi kaynağı olarak sadece celseleri baz almamızı, çünkü söylediğin gibi herşeyin celselerde mevcut olduğunu ve bunu dışında başka bir şey paylaşıp, tartışmamıza lüzüm olmadığını söyleyerek, bu paylaşımı tuhaf buluyor ve karşı çıkıyorsun. Bilmem ki doğru mu anlıyorum...
Eğer bu düşüncede isen gerçekten, öncelikle belirtmeliyim ki, elbette bu videoyu oradan doğru bilgi alalım maksadı ile değil, farketti isen tersine bu kaynakların dezenformatif içerikler barındırabileceği uyarısı ile paylaşmıştım ve son olarak sizlerinde içeriğine dair değerlendirmelerinizi merak ettiğimi söyleyerek bitirdim.
İkincil olarak belirtmek istiyorum ki, "Herşey orada", celselerde mevcut diyerek söylediğin varsayımına maalesef üzülerek katılamıyorum. Keşke söylediğin gibi herşey orada mevcut olsa idi. Lakin celselerden de aktarıldığı gibi, Kasyopya celseleri mozaiğin sadece bir parçasını teşkil ediyor, hepsini değil. Kasyoplıların çeşitli sebeplerle bize anlatmadığı veya anlatmak istemediği daha nice şeyin "sonsuz" varoluşta mevcut olduğunu sende düşünüyor olmalısın. Çünkü diğer türlü,
C: Tek bir kaynağın tüm bilgiyi içerdiğine inanmak gerçekle çelişiyor. (5 Ekim 1994)
... |
Edited by - Qui-gon jinn on 12/11/2021 20:46:13 |
 |
|
Dionysos

3054 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 12/11/2021 : 22:55:18
|
Sevgili Dionysos, sözlerinden anladığım kadarı bu ve benzer video içeriklerinden bilgi aldığımızı düşünüyor, onun yerine bilgi kaynağı olarak sadece celseleri baz almamızı, çünkü söylediğin gibi herşeyin celselerde mevcut olduğunu ve bunu dışında başka bir şey paylaşıp, tartışmamıza lüzüm olmadığını söyleyerek, bu paylaşımı tuhaf buluyor ve karşı çıkıyorsun. Bilmem ki doğru mu anlıyorum...
Sevgili Qui-gon jinn
Hayır böyle bir şey diyor olsam tam olarak öyle bir şey söylerim
Genel olarak söyledim sadece bu içerik değil belki başka bir alandan yazmalıydım senin gönderinden yazdım belki daha yakın bulma bilmiyorum Forum bh forum ve kasyopya paylaşıyor ve temeli buymuş gibi ama sanki öyle değilmiş gibi inan senin gönderine değil genel bir eleştiri...
Eğer bu düşüncede isen gerçekten, öncelikle belirtmeliyim ki, elbette bu videoyu oradan doğru bilgi alalım maksadı ile değil, farketti isen tersine bu kaynakların dezenformatif içerikler barındırabileceği uyarısı ile paylaşmıştım ve son olarak sizlerinde içeriğine dair değerlendirmelerinizi merak ettiğimi söyleyerek bitirdim.
İkincil olarak belirtmek istiyorum ki, "Herşey orada", celselerde mevcut diyerek söylediğin varsayımına maalesef üzülerek katılamıyorum. Keşke söylediğin gibi herşey orada mevcut olsa idi. Lakin celselerden de aktarıldığı gibi, Kasyopya celseleri mozaiğin sadece bir parçasını teşkil ediyor, hepsini değil. Kasyoplıların çeşitli sebeplerle bize anlatmadığı veya anlatmak istemediği daha nice şeyin "sonsuz" varoluşta mevcut olduğunu sende düşünüyor olmalısın. Çünkü diğer türlü,
C: Tek bir kaynağın tüm bilgiyi içerdiğine inanmak gerçekle çelişiyor. (5 Ekim 1994)
...
Bu denileni anlıyorum peki kusura bakma sanırım ben kendimi yanlış anlattım ya da yeterince açmadım ya da yanlış zaman ve yer ya da her neyse saygılar sevgiler |
 |
|
Qui-gon jinn

529 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 13/11/2021 : 01:37:09
|
Söylediklerinden anladığım kadarı ile ya ben yanlış anladım, ya sen yanlış anlattın ya da ilkisi de değil veya her ikisi de...:) Herneyse, velhasılıkiram eğer ben yanlış anladı isem bunun için çok özür dilerim, yok eğer sen yanlış anladı isen, bunda kusura bakılacak bir şey yoktur, kendinize sıkıntı yapmayın, dert eylemeyin lütfen. Bilmukabele bendende her zaman saygılar, sevgiler. |
 |
|
bozadi

12286 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 13/11/2021 : 12:28:15
|
Bu kızla yapılan röportaj yarım kalmış gibi, devamının geleceği ima ediliyor. Gelirse, izlersek biraz daha net yorum yapma imkanı olur.
Şu an için arkadaş Griler/Kertişler ile "işbirliği" halinde olduğunu söylüyor yanlış anlamadıysam. "Hepsi kötü niyetli değil" diyor ama bu konuda ciddi bir yanılgı (veya belki görevinin bir parçası olarak kasıtlı dezenformasyon çabası) içinde olduğunu düşünüyorum.
|
 |
|
bozadi

12286 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 13/11/2021 : 13:21:04
|
Kolbaşı her ne kadar son dönemde Akdoğan'la ciddi bir sürtüşme içinde olsa da, Grilerin (ve dolayısıyla Kertişlerin) "biz insanlığın iyiliği için çalışıyoruz" yalanının sözcülüğünü yapma konusunda son derece uyumlu görünüyorlar.
Sözcülüğünü yaptıkları şeytani dünyadışı varlıklar bunları adam yerine koyup da dünyaya/insanlığa hitaben resmi bir iletişim kanalı kurmuyorlar. Bunlar resmen sözcülük yapıyorlar ama tam olarak kimin/neyin sözcülüğünü yaptıklarını kendileri de bilmiyorlar. Ama "Grileri" aklama doğrultusunda gösterdikleri yoğun çaba, neye hizmet ettiklerini açıkça ortaya koyuyor.
Akladıkları Griler (Kertişlerin biyo-robotları) bunları adam yerine koyup da bunlar üzerinden resmi bir açıklama yapsa ya?! Tüm insanlığa değil, yerli ufoloji camiasına? Hadi dünya (veya Türkiye) insanlığının çoğunluğu uzaylılara inanmıyor (daha doğrusu bu konuyu düşünmüyor, umursamıyor). İyi de bu sözcü şahısların hitap ettikleri on binlerce, belki yüz binlerce kişilik bir kitle var. Elemanlar yıllardır kendilerini yırtıyorlar "Uzaylılar açıkça çıkıp kendilerini göstersinler, hiç değilse alenen iletişime geçsinler" diye. Ne sözcüler adam yerine konuyor, ne kitle. Çıkıp "insan" (!) gibi bi konuşsalar ya? Biz şuyuz, amacımız şu, derdimiz şu. Madem adeta resmiyet düzeyinde bir sözcülük yapılıyor, kimin, neyin sözcülüğünün yapıldığı bir netleştirilsin, sözcülüğü yapılanlar çıksın bi kendi adlarına konuşsunlar, mesaj versinler. Yazılı bile olsa. Nerde?! Sözcülüğünü yaptıkları güçlerle kendilerinin nasıl bir hukuku olduğu bile belli değil, "karşı taraf" hiç ortalıkta görünmüyor, sadece çevirdikleri işlerle ilgili dolaylı bilgi/izlenim ediniyoruz ama yine de Akdoğan ve Kolbaşı gibiler bu gizemli (ve "karanlık") güçlerin sözcülüğünü, avukatlığını iştahla yapıyorlar. Akdoğan Grilerle (Zetalarla) sanırım telepatik olarak kurulan bir bilgi bağlantısında alınan bilgileri içeren bir kitabı çevirtip yayınlamıştı (İçimizden Ziyaretçiler), insan aklı ve onuruyla dalga geçen saçmasapan bir içerikti, forumda eleştirisini yapmıştım. Zaten Griler (ve dolayısıyla Kertişler) çıkıp açık açık konuştuklarında (veya belki daha doğrusu birileri onlar adına konuştuğunda), verilen mesajların olağanüstü saçmalığı, çelişkileri kolayca ifşa oluyor. İşte o yüzden, resmen savunuculuğunu yaptıkları bu karanlık güçlerin çıkıp efendice kendilerini ifade etmeleri beklenemez, beklenmemeli. Birazcık akıl ve vicdanla yapılacak düzgün bir sorgulamada ne bok oldukları hemen belli olur. O yüzden böyle kaçak-göçek olmak zorunda. Kurt av için "puslu" havayı sever ve avına yaklaşırken sıkça "kuzu" kılığına da girer. Bu yerli malı sözcülerin yaptıkları iş, kurdun sürüye yaklaşırken kuzu gibi görünme (yanıltma) sürecine hizmet niteliğinde. Şeytanın PR (halkla ilişkiler) çalışması.
|
 |
|
bozadi

12286 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 13/11/2021 : 13:41:26
|
Bu KH nitelikli dünyadışı güçlerin ipini pazara çıkan "Kasyopya bilgileri" gibi kaynakları "negatif" diye etiketleyeceklerdir çok doğal olarak. Ama dikkat edin, o karanlık varlıkların sözcülüğünü yapanlar, dünyada ufoloji ve spiritüalizm alanında "kanallama bilgisi" bağlamında en çok kabul gören kaynaklardan "Ra Bilgileri"ne atıf yapmaktan da özenle uzak duruyorlar çünkü Ra Bilgilerinde de onların (sözcülerin ve sözcülüğü yapılan güçlerin) ipliğini pazara çıkaran epeyce bilgi var. O nedenle, içinde neredeyse "şekerleme" düzeyinde "pozitiflik" vurguları bulunan Ra Bilgileri bile bu Gri (Kertiş) Sözcüleri için "gündemden" uzak tutulması gereken, asla temel bir referans olarak öne sürülemeyecek materyallerdendir. "Griciler" Kasyopya'yı boş ver, Ra Bilgilerini bile sevmiyor, sevemiyor, sevemez, çünkü bu kaynaklarda Grilerin ve Gricilerin neye hizmet ettiklerini "ifşa" eden epeyce kritik bilgi var!!!
|
 |
|
fidelista

769 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 13/11/2021 : 17:51:16
|
Ra Bilgileri bugüne kadar okuduğum en değerli spritüel kaynak defalarca okudum,1990 yılından beri bu konuları okuyup düşünüyorum,metafizik felsefe açısından en değerli kaynaklardan biride Ben Oyum kitabi ile Maharaj dır.Kasyopyada çok iyi ama hala kafama takılan çelişkiler var.Ayrıca Eckhart Tollenin kitapları da iyidir,bu forumda paylaşıan kitapları beğeniyorum Michael Newtonun kitapları gibi.
Erhan Kolbaşı güven vermiyor.Youtube bunlara benzer bir çok kanalı izliyorum ama zaman içinde o kadar değerli şeyler anlatmadıkları anlaşılar hale geliyor.Varoluşun temel ekseni başkasına hizmet ve kendine hizmet kavramıdır bunlardan kasıtlı olarak bahsetmeyen yada öneminin farkına varamamış olmasından dolayı es geçen kitapların videoların önemi değeri görecedir,yani çerez gibidir.Durmadan reptilianlardan,anunakilerden bahsedip de bunlar insanlığı kölelştiren despotlardır diyemiyorlarsa demiyorlarsa boşa konuşuyorlar.Sadece reklam oluyor,korkutma oluyor. |
Edited by - fidelista on 13/11/2021 18:00:36 |
 |
|
Qui-gon jinn

529 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 13/11/2021 : 18:43:48
|
Katılmamak elde değil arkadaşlar. Hissettiğimiz gibi ise eğer, ben bu kişilerin bu işi bilinçli yaptığını düşünmüyorum pek, celselerde de hayli örneği verildiği gibi bunu bilinç dışı yada bilinçaltı düzeyde farkında olmadan sürdürüyor olabilirler. Kendileri açısından muhtemelen son derece pozitif bir hal içerisinde, pozitif nitelikli bilgiler aktardıklarını düşünüyorlar ama gerçek pekte öyle olmayabilir.Birde bu kişi ve gruplarda gözlemlediğim sanki bir elit/seçilmiş olma duygusu, olgusu var ki, bu durum hem bu kişileri kendilerine çekiyor, cezbediyor gibi ama belkide aslında onlar için bir tuzak oluşturuyor, hem de diğer yandan başkaları, belki bizler içinde diyebiliriz, olayların arkaplanındaki asıl güç odaklarının tespit edilmesinde güzel bir ipucu oluşturuyor olabilir. Bilemiyorum, gerçekten bu kişi ve gruplar elit/seçilmiş/özel olduklarını bilinçli yada bilinçatlı bir düzeyde düşünüyorlar mı ama şayet öyle ise eğer, şunu her zaman akıllarından çıkarmamalıdırlar ki, tersi bir olasılık olarak, objektif realitede son hızla köleliğe doğruda yol alıyor olabilecekleri olasılığı da her zaman mevcuttur. Ve bu durumda böyle bir tuzağa düşmemek adına, her zaman çok dikkatli ve farkındalık içerinde bulunmaları gerekir. Dışarıdan bu konuda pekte başkalarının veya bizim yapabileceğimiz bir şey yok gibi, nihayetinde buna uyanmakda bu kişilerin tamamen kendi ellerinde olacaktır. Dediğim gibi umarız biz yanılıyoruzdur hislerimizde... |
 |
|
bozadi

12286 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 14/11/2021 : 12:27:50
|
Haktan Akdoğan ve Erhan Kolbaşı Griler (ve dolayısıyla Kertişler, ve dolayısıyla Oryon KH) hakkındaki dezenformasyona bilinçli olarak hizmet etmiyor olabilirler ama bir şekilde hizmet ediyorlar. Umarım uyanırlar ve takipçileri arasında da mümkün olduğu kadar çok kişiyi uyandırırlar.
fidelista'nın da dikkat çektiği gibi bu meselelerde BH-KH kriteriyle temel bazı ayrımlar, tespitler yapılabilir ve bu şahısların Ra Bilgilerinden hoşlanmama sebebi de tam olarak bununla ilgili: BH - KH değerlendirmesi. Ve özellikle 4Y'de bir grubun ya BH ya KH olması (karışık eğilimli olma gibi bir durumun söz konusu olmaması). 4Y'de oldukları genel olarak kabul gören ("İçimizden Ziyaretçiler" kitabında da öyle tanımlanıyor örneğin) Grilerin BH-KH karışık eğilimli olmaları mümkün değil. Ya BH'ler, ya KH'ler. Ve bunların faaliyetleri hakkında yazılanları okuduğunuz zaman görülebileceği gibi bunların BH varlığı olması mümkün değil. En azından Ra'nın ve K'ların bu konulardaki anlatımlarına göre. İşte o yüzdendir ki bu arkadaşlar (Gri-seviciler) Ra Bilgileri'nden (K'ları hiç söylemiyorum) ve BH-KH tanımlarından hiç hoşlanmıyorlar. Bol bol "pozitiflikten" bahsediyorlar ama o pozitifliği, dünya insanlığıyla ilgilenen dünyadışı varlık gruplarından bazılarıyla (Griler ve onları kullananlar) ilgili çok berbat birşeyi gizlemek için bir cila (uyutucu, uyuşturucu, aldatcı) olarak kullanıyorlar. Halbuki örneğin Ra da dünya insanlığıyla ilgilenen dünyadışı bir varlık grubu, geçmişte bizzat dünyaya iniş yapmışlığı bile olmuş. Ve üstelik Ra Bilgilerinde sadece spiritüalizm ve dünya tarihi değil, "ufoloji" ile ilgili de pek çok değerli bilgi var. Ve üstelik çıkıp kendilerini açıkça tanıtıp bir sürü de bilgi veriyorlar. Gri-seviciler Ra gibi bir kaynağa yönelik bir övücülük, sevicilik eğilimi göstermedikleri halde, Gri denen sefil sürüngen robotlarının karanlık faaliyetlerini aklamak için "kıçlarını yırtıyorlar" adeta. NEDEN ACABA?!?!
|
 |
|
Qui-gon jinn

529 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 14/11/2021 : 18:47:31
|
Çünkü kuvvetle muhtemel ki, hem bireysel, hem grup bazında öyle programlanıyor olabilirler ve kanaatimce maalesef öyle gibi de duruyor. Burda, bu kaçırılmaların turislik gezi maksadı ile yapıldığını hiç birimiz düşünmüyoruzdur sanırım ama tabii kendilerine baksan maalesef bu "alıkonmaları???" sürekli pozitif bir şeymiş gibi aksettirmeye çalışıyorlar. Zamanında Haktan Akdoğana'da bu konuda eleştirilerimi sunmuş, "Başkalarına hizmet eden hiçbir varlık, bir başka varlığı kaçırmaz/alıkoymaz." diye de itirazı mı şiddetle dile getirmiştim. Bunları şimdiye kadar ne oranda umursadılar, dikkate aldılar bilemiyorum ama (muhtemelen hiç), ben yine de elimden geldiğinince ve fırsatım olduğunca, hissettiğim bu olasılıklara dair kendilerine uyarıları mı, bildikleri mi başka mecralarda da sunmaya devam edeceğim. Velhasıl ondan sonrası tamamen kendilerine kalmış. Dediğimiz gibi eğer hissetiğimiz şekilde ise işler bundan uyanmak, programları kırmak en başta her zaman kendilerinin sorumluluğunda olacaktır... |
Edited by - Qui-gon jinn on 14/11/2021 18:49:32 |
 |
|
ogenezis

254 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 27/12/2021 : 20:53:55
|
İlginc..kadin kendinin kacirildigini soyluyor ama halinden pek memnun.hatta kizinada ayni seyin olmasini buyuk bir memnuniyetle kabulleniyor.aldatilip kandirildigini yada herhangi bir dusünce kalibina sokulduğunun farkinda bile degil yada bile bile kabul etmis.bu kabul edisinide akrabaliga bagliyor.:))) Ne akraba bagiymis be...:))) .Bu ne samimiyet ve koruyuculuk.kim kimi koruyor acaba..yada kamufle ediyor mu desem bilemedim:)) Kh nin ne oldugunu biliyor mu acaba..kimlerle beraber oldugunun farkindami acaba..farkinda degilse onun ve yakinlarinin adina uzulurum cunki tum aileyi etkilemis.ama farkinda ve bilerek sozculuk yapiyor gibime geldi.. Griler...iyiymis bosversene..kertisler iyisi kotusu varmis..bosversene..daha kimlerin aklini bulandiracaksiniz... Temasciyim deyip duruyor..biraksan bununla övunecek..korkunc birsey bence..travma yasanır..kusura bakmayin keskin çizgili olarak konusuyorum ama yani hayattaki en kotu sey insanin hatiralarinin silinmeye calisilmasi.duygularin yasanmisliklarin yok edilmeye calisilmasi..insan yaşami nedirki..yasadigimjz nedirki..birtek hatiralarimiz var biriktirdigimiz.bence yasam biriktirdigimiz hatiralardan ibaret.. KH ve BH ayrimini yapabilmemiz o olgunluga erismemiz sart.ister gunluk hayatta ister astral seyahat ister temas ister ilizyon ister ruya hali gibi hallerde hep gozumuz acik olmali. Secimin belli olmali ki yasanilan durumla basedebilesin.Kh mi yoksa Bh mi ruhsal olarak cekiliyorsun.yada cekilsen bile bilincli secimin nedir.. Cok sinirlendim .biz temascilar diyor..grup kurmus..birde sozvusu olmus.babasida replikanmis.yani demiyor ben onlara sozculuk yapiyorum diye..acik acik :)) Denize attim bir olta kim takilirsa demis. Griler benim tuylerimi diken diken yapmisti.saf kotuluk ve duygusuzluk.soguk.. Bozadi asiri tepki vermis olabilirim cok ozur dilerim.yazmam gerektigini duşundum..
|
 |
|
bozadi

12286 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 27/12/2021 : 21:19:33
|
Eklenti: Orjinal Mesajı Ekleyen ogenezis
İlginc..kadin kendinin kacirildigini soyluyor ama halinden pek memnun.hatta kizinada ayni seyin olmasini buyuk bir memnuniyetle kabulleniyor.aldatilip kandirildigini yada herhangi bir dusünce kalibina sokulduğunun farkinda bile degil yada bile bile kabul etmis.bu kabul edisinide akrabaliga bagliyor.:))) Ne akraba bagiymis be...:))) .Bu ne samimiyet ve koruyuculuk.kim kimi koruyor acaba..yada kamufle ediyor mu desem bilemedim:)) Kh nin ne oldugunu biliyor mu acaba..kimlerle beraber oldugunun farkindami acaba..farkinda degilse onun ve yakinlarinin adina uzulurum cunki tum aileyi etkilemis.ama farkinda ve bilerek sozculuk yapiyor gibime geldi.. Griler...iyiymis bosversene..kertisler iyisi kotusu varmis..bosversene..daha kimlerin aklini bulandiracaksiniz... Temasciyim deyip duruyor..biraksan bununla övunecek..korkunc birsey bence..travma yasanır..kusura bakmayin keskin çizgili olarak konusuyorum ama yani hayattaki en kotu sey insanin hatiralarinin silinmeye calisilmasi.duygularin yasanmisliklarin yok edilmeye calisilmasi..insan yaşami nedirki..yasadigimjz nedirki..birtek hatiralarimiz var biriktirdigimiz.bence yasam biriktirdigimiz hatiralardan ibaret.. KH ve BH ayrimini yapabilmemiz o olgunluga erismemiz sart.ister gunluk hayatta ister astral seyahat ister temas ister ilizyon ister ruya hali gibi hallerde hep gozumuz acik olmali. Secimin belli olmali ki yasanilan durumla basedebilesin.Kh mi yoksa Bh mi ruhsal olarak cekiliyorsun.yada cekilsen bile bilincli secimin nedir.. Cok sinirlendim .biz temascilar diyor..grup kurmus..birde sozvusu olmus.babasida replikanmis.yani demiyor ben onlara sozculuk yapiyorum diye..acik acik :)) Denize attim bir olta kim takilirsa demis. Griler benim tuylerimi diken diken yapmisti.saf kotuluk ve duygusuzluk.soguk.. Bozadi asiri tepki vermis olabilirim cok ozur dilerim.yazmam gerektigini duşundum..
Bence aşırı tepki vermedin ogenezis; hatta benden daha kibar bir şekilde ifade ettin meseleyi :) Teşekkür ederim.
|
 |
|
bigsenfoni

1297 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 03/01/2022 : 15:15:35
|
Eklenti: Orjinal Mesajı Ekleyen ogenezis
Durumu güzel analiz etmissin kardesim :) |
 |
|
gerçek tosun paşa

1258 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 04/01/2022 : 12:22:14
|
Güzel tespitleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Bence hem ülkemizde hem dünyada bir çok grup KH güçlerine bilinçsizce kanallık ediyor ve bu ekipler kanal bilgilerine RA-KAS. gibi net biçimde karşılar. "Karşıyız" gibi bir ifade içerisinde bulunmasalar bile asla mantıklı bulmuyorlar ve şarlatanca değerlendiriyorlar.
Eğer bir konunun ciddiye alınmamasını istiyorsanız fazlaca göze sokmalısınız. Yıllardır UFO ve dünya dışı yaşam konusu sıkça dile getirilerek günümüzde bir dalga meselesi haline getirilmiştir ama herkesin bildiği bir konudur aynı zamanda. Şimdi NASA'nın işe alacağı din adamları ilanını görmüşsünüzdür. FBI VE CIA ufo dosyalarını paylaşıma açmış "olabilir emin değiliz, neden olmasın" tarzında açık kapı bırakmışlardı. Muhtemelen bir dünya dışı yaşam showu izleyeceğiz. Dünya dışı yaşamı arayacak WEBB teleskobu da gönderildi. resmi sitesi şu: https://www.jwst.nasa.gov/
NASA bu(JAMES WEBB TELESKOBU, 10+ Milyar USD'lik dev bütçe) gelmiş geçmiş en gelişmiş teleskobu bu amaçla kullanacağını açıkladı. 3-5 yıl içinde insanlık, uzaylı bir ırkla tanışabilir. Bunun ihtimalini çok yüksek görüyorum. Fakat burada amaç muhtemelen TEK TOPLUM TEK DİN temasının gerçekleştirilmesi olacaktır. Dini algıların ve ulusal devlet yapısının değişmesi için kullanılacak bir koz olması yüksek ihtimal. Gerçek bir uzaylı ırk olacak mı ona bile emin olamayız. Bence gerçek bir ırk bile olmayabilir bu fakat insanlığın yeni dünyaya geçişi açısından önemli bir basamak niteliği taşıyor. |
Edited by - gerçek tosun paşa on 04/01/2022 12:36:49 |
 |
|
gerçek tosun paşa

1258 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 04/01/2022 : 12:32:42
|
Şimdi aramızdan bazıları biliyor ben Türkiye'de dünya dışı yaşam gruplarının bazılarına sahte profillerle sızmıştım. Çünkü herkesi almıyorlar ve fikirleriniz hoşlarına gitmezse açıklama yapılmadan tüm gruplardan atılıyor ve engelleniyorsunuz. Bu grupların %80 oranında fikri dünya dışı yaşamın sadece pozitif olduğu yönünde. Beni de kaçırsalar keşke diye dua edenler, namaz kılanlar var. Saçma sapan büyü ritüelleriyle reptilyanları kendisini kaçırmaya davet edenler var. 1 gram abartmıyorum. Bunlar ülkenin büyük şehirlerinde salon kiralayıp konferans veren ya da kafe gibi yerleri kapatıp buluşmalar yapan oluşumlar.
Hastalığımı iyileştirdiler diyen var, beni öğretiye alıp geliştirdiler diyen var... Kısacası dünyada çok büyük kesim umutsuz ve bir değişim ihtiyacını derinden hissediyor. Bir uzaylı ırkın gelip işin ehli olarak göstermesi, öğretmesi ve karşılıksız yardım etmesiyle dünya insanlığının iyileşebileceğini düşünen insan sayısı çok ama çok fazla. Kas.ların dediği gibi program zaten çok güzel yerleştirildi ama ne zaman tamamlanır bilemiyoruz.
Kısacası yukarıda bahsettiğim Uzaylı Showunu yapmak için artık ortam çok müsait. Bazı rötuşlardan sonra insanlığı kitleler halinde kontrol edebilecek inanç mekanizmasına güncelleme getirecekler ve bu dünya dışı yaşamla yapılacak. |
 |
|
Qui-gon jinn

529 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 04/01/2022 : 16:24:02
|
Eklenti: Orjinal Mesajı Ekleyen gerçek tosun paşa
Kas.ların dediği gibi program zaten çok güzel yerleştirildi ama ne zaman tamamlanır bilemiyoruz.
Programın tamamlandığını şimdi hangi celse idi hatırlayamadım ama K'lar birkaç yıl önce dile getirmişler ve Dünya dışıların geri çekilip olanları/olacakları izlemeye başladıklarınıda eklemişlerdi.
Velhasıl, hatırlarsanız K'lar Dünya dışı KH varlıkların gelecekte (sanırım bir göktaşı çarpması sonucu) oluşacak bir yarayı kapatacakları ve "mucizeler" göstererek kendilerine biat edilmesini isteyeceklerini söylemişlerdi. (Merak edenler bu bağlamda "16 Ekim 1994" celsesine tekrar bir göz atabilerler.) Ve nihayetinde ilk korkunun yerini hayranlık ve tapınmanın alarak, neticesinde büyük insan gruplarının 4KH ile beraber dünyadan ayrılacaklarını belirtmişlerdi, tıpkı daha önce Mayalar ve Neandertallerin "Kertişland"a götürülmesi gibi...
Şİmdi gerçek tosun paşa'nın söylediği kaçırılmak için namaz kılan arkadaşta dahil, diğer tüm KH güçleri tarafında ama bilinçli ama bilinçsiz (Ki büyük oranda da bence öyle olacaktır) yer alacak, onlarla birlikte kurtuluşa gittiğini düşünerek Dünya'dan ayrılan ama aslında bir mezbahaya doğru giden insanlara şimdiden geçmiş olsun, hadi size selametle demek istiyorum. Maalesef elimizden başkada şu aşamada birşey gelmiyor, bilemiyorum belki ileride olur. Lakin her ne olursa olsun herkes muhakkak seçimlerinin sonucu yaşayacaktır diye düşünüyorum...
Hadi selametle...:) |
Edited by - Qui-gon jinn on 04/01/2022 16:26:44 |
 |
|
ogenezis

254 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 16/01/2022 : 10:17:33
|
Tesekkur ederim yorumunuz icin bozadi ve bigsenfoni.. Arkadaslar kertis portali acmaya calisip bekleyen insanlar var malesef ustelikte Turkiyede.. Yani ne diyeyim.gittikleri yol yol degil zaten..tarsus a gelip portal acip beklediler iki gece..Almanyadan baska yerlerden .. Birkac ay sonrada gobeklitepeye portal acmaya gittiler birkac gece beklediler ritueller yapip.. Dunyada oldugu gibi Turkiyedede portal alanlari var..ne icin kullanilmis daha once bilmiyorum |
 |
|
ogenezis

254 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 16/01/2022 : 11:02:29
|
Gercek tosun pasa korkmadiniz mi farkedilirim diye:)))) Ben hic agzimi acmiyorum suan icin seslenen yok bana..bulundugunuz ile yakin yerlerde toplantilari olunca davet ediliyorsunuz.gidersen tabi... Ben cok korktugum icin asla yanasmadim.bakiyorum sadece... |
 |
|
gerçek tosun paşa

1258 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 16/01/2022 : 15:43:57
|
Yok oradaki kitleyi gördükten sonra açıkçası hiç umursamadım sevgili ogenezis. İnsanlar kendi fikirlerine uyacak muhabbet arkadaşı arıyor gibi daha çok. İşin felsefe, farkındalık ve mantık kısmı epey çocukça. |
 |
|
|
Mesaj  |
|
|
|