bozadi

12438 Mesaj Göndermiş |
Mesajın Eklenme Tarihi - 10/03/2022 : 11:04:01
|
Vakit darlığımdan dolayı videoya henüz ayrıntılı gözatamadım, içeriğiyle ilgili biraz daha ayrıntılı bir açıklama, yorum yapılmış olsaydı iyi olurdu ama "Türkiye'nin dünyanın geleceği için büyük önemi" ile ilgili görüşler geçtiğine dair bir izlenim edindim videonun adından ve video altında yapılan kısa tanımdan. Ana akım Türk spiritüalizminde de "Vazifeli ülke Türkiye" ile ilgili bazı görüşler olduğunu hatırlıyorum.
Valla, açıkçası, bu forumda şimdiye kadar bu konuda ele alınan bilgi/görüşler dikkate alınırsa, dünyanın geleceğine olumlu etki yapma anlamında Rusya'dan, Putin Rusya'sından daha "vazifeli" bir ülke yok gibi görünüyor. Tüm dünya insanlığını faşist baskı altında tutmakta olan ve insanlığı tamamen köleleştirmeyi amaçladıkları gün gibi ortada olan global faşist kan emicilere karşı Putin Rusya'sından daha fazla, daha etkili mücadele eden bir güç yok çünkü.
Bu bağlamda Türkiye'nin vazifesi Rusya'nın bu konudaki öncülüğünü desteklemek, işbirliği yapmak suretiyle olur gibi görünüyor bana.
Ama Rusya'yla kader birliği yapmanın ötesinde, yarın öbür gün Atatürk'ün olağanüstü zaferinin bir benzeri, hatta belki daha iyisi başarılırsa, o zaman, kim bilir, hakikaten belki de bu konuda Rusya'dan bile öne geçebiliriz ve bundan duyulacak gururun sınırı olmaz ve sanıyorum ki o zaman Rusya da bunu kıskanmaz, mutlu olur. Tıpkı destek verdikleri Kurtuluş Savaşımızın başarısından da mutlu oldukları gibi. Egemen global şeytanlarla mücadele konusunda kimin "daha büyük" olduğuna dair bir yarış hali olursa, bu husumet konusu olamaz, mutluluk, sevinç konusu olur.
Belirttiğim gibi, ülkemizin mevcut siyasi iktidarının ve muhalefetinin çeşitli olumlu ve olumsuz yönleri olduğunu düşünüyorum. Bir tarafın mutlak iyi, diğer tarafın mutlak kötü olduğunu düşünmüyorum. Ama global faşistlere karşı takınılan tavır itibariyle Erdoğan'ın, AKP'nin veya daha doğrusu Cumhur İttifakının, muhalefete KIYASLA çok daha tercih edilir bir durumda olduğunu gözlemliyorum ve bunu destekliyorum. Bahçeli'nin NATO konusundaki tavrını özellikle büyük takdirle karşılıyorum. MHP'nin geçmişinde bu konuda "çok karanlık" dönemler olduğunu düşünüyorum ama şu anda Bahçeli'nin NATO özelinde egemen global faşist güçler karşısındaki tavrını şaşkınlık ve hayranlıkla karşılıyorum ve samimiyetine inanıyorum, hem de Putin Rusya'sına yönelik sert eleştirilerine rağmen.
Muhalefeti şu anda bu konuda tek kelimeyle "aşağılık" durumda görüyorum, hele ki kendisini Atatürkçü diye tanımlayanları. Batıcılık/ilericilik adı altında global faşistlerin şeytanlıklarına körlük taslayıp, o şeytanlarla var gücüyle mücadele eden Putin'i şeytanlaştırmaya çalıştıkları için. Bunun bir kısmının sırf Erdoğan karşıtlığından kaynaklandığını düşünüyorum. Ama inanıyorum ki yarın öbür gün mesele tekrar ya istiklal ya ölüm meselesi haline gelince, bu konudaki tavırlarını gözden geçirip tekrar düşünme imkanları ve mecburiyetleri olacak. Benzer bir durum bence iktidar için de geçerli olacak. İktidarda da muhalefette de gerçekten Hakka tapanlarla Şeytana tapanların ayrışacağı bir zaman gelecektir.
|
 |
|