Tüm Dünya aslında tek bir organizmadır.Vücudumuzda yaşayan milyonlarca bakteri virüs ve mantar olduğu gibi bizlerde bu Dünyada yaşıyoruz Dünya canlıların ve kendi durumuna göre sıcaklığı yükseltip düşürerek ayarlıyor Ancak her hangi bir sebepten dolayı Vücudumuzdaki mikrop sayısı arttı diyelim ne olur Ateşimiz çıkar ve bizi, iyileştirmek için virüslerle savaşır Küresel ısınma iklim değişikli Dünyayı etkileyen bir nevi ATEŞ dir.ve DÜNYA yı tedavi etmektedir.ATEŞ vücudumuzdaki bakterileri öldürüyorsa ,Dünyada bu makenazmayı kullanarak bizleri yok etmeğe çalışıyor çünkü bizler Dünyanın yaşam döngüsünü bozarak hasta ettik bu ilk değil DÜNYA bizden önceki bir çok türe uygulayıp kendini yenilemiş
Bu konuda çeşitli araştırmalarım olduğu için doğru ya da yanlış öğrendiklerimi söylemem gerektiğini hissettim.
Dünyanın insanlardan önce titreşimi artıyor üzerinde yaşayan insanların da titreşiminin ona göre artması gerekecek, dünyanın titreşimi artarken iç ısısı da dış ısısı da artıyor iç ısısı arttıkça magma sıvılaşıyor ve basınçlarla kolay levha hareketleriyle depremlere de müsait duruma geliyor. Şu an olması gereken depremlerin belli bir ana kadar sönümlendiğini ve ertelendiğini düşünüyorum.
Küresel ısınma bahanesiyle dünyaya müdahale saçmalıktır, kutupların orijinal hali buzlu değildir, en son buzul çağından önce de buzul değildi ve orada tarım yapılıyordu şimdi taa on binlerce sene önceki buzul çağından kalmış buzlar normal bir şekilde eriyor üzerindeki yaşam buna uyum sağlayacaktır. Buzulların erimesiyle su altında kalacak şehirler insanların sorunu, dünyanın sorunu değildir. Dünyanın atmosferi çok çabuk yenileniyor çok çabuk iyileşiyor, parfümlerle veya deodorantlarla büyük bir zarar vermek zor. En büyük zararı ABD bazı gizli deneylerle veriyor.
Katılımlarınız için teşekkürler. Ben de dünyayının doğadan ve insan yola çıkarak bir canlı organizma olarak değerlendirilebileceği benzetmeye katılıyorum. Fakat olağan süreç olması gerektiği gibi ilerleyecektir. Buna güven duymak lazım. İnsanların frekansları da elbette "geleceği" şekillendirmede büyük rol oynayacaktır. Fakat Kas. celselerinden hatırladığım kadarıyla dünyanın merkezinde ve dolayısıyla magmada ısınma değil bir soğuma durumu söz konusu. Bu da levha kırılmaları dediğimiz tektonik hareketleri tetikliyor, tetikleyecek ve magmanın ısı değişiminden yukarı çıkmasıyla yanardağ hareketlerinde önemli bazı artışlar görülmesi muhtemel olacak diye değerlendiriyorum.