Başkalarına Hizmet Forumu
Başkalarına Hizmet Forumu
Ana Sayfa | Bilgilerim | Kayıt Yaptır | Aktif Konular | Forum Üyeleri | Site içi Arama
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla
Şifre hatırlatma servisi

Forum
 Kendine Hizmet Menfaat Grubu Aldatmacaları
 Diğer
 Kendi kendini yok etmeye programlanmış olmak
 Yeni Konu Aç  Konuya Cevap Ver
Yazar Önceki Konu Mesaj Sonraki Konu  

fidelista

769 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 01/08/2022 :  23:42:22  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Kendi kendini yok etmeye programlanmış olduğumu hissettim.
Bı haftadır kendimi aniden çok kötü hissetmeye başladım,tansiyon yükseliyor bulanık görüyorum aşırı terleme iyi uyuyama vs yorgunluk var,zihnimde beliren bilncalt8mdan gelen bazı düşünceler yüzeye çıktı net algıladım,kendi isteğim gibi algiladigim bu düşünceler,kanser olmak istiyorum şeklindeydi,çok şaşırdım kim böyle bir isteğe sahip olurki? aklıma hemen bilinçaltı programlanmalar yerleştirilen 8mplantlar aracılığıyla sanki bizim gibi algilattiklari yanlış düşünceler aracılığı ile bir psişik saldırıya maruz kaldığına kanaat getirdim.Bu bilinçaltı zehirin farkına varıp ters yönde telkinlere başladım.
Değerli fikirlerinizi alabilirmiyim.

STT

24 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 02/08/2022 :  14:54:32  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Artık işine yaramayan veya sana zarar verdiğini anladığın bir düşünceyi fark ettiğin zaman artık eskisi gibi etkili olmaz. Bir düşüncenin kişiye olumlu veya olumsuz etkisi hislerin ve duyguların yoğunluğu ile alakalıdır. Ve bunun sürekliliği de önemlidir.

Yazılı, görsel ve işitsel medya ama özellikle sosyal medya bilinçsizce kullanıldığında bilinçaltını manipüle edebilir. Bu tip dış uyaranlardan olabildiğince uzak durmak gerekir.

Eklenti:
Orjinal Mesajı Ekleyen fidelista

aklıma hemen bilinçaltı programlanmalar yerleştirilen 8mplantlar aracılığıyla sanki bizim gibi algilattiklari yanlış düşünceler aracılığı ile bir psişik saldırıya maruz kaldığına kanaat getirdim.

Burada bence önemli olan husus ise yaşadığımız hayatın, söylediğimiz sözün, aklımızdan geçenlerin, vs... acaba ne kadarı bizim gerçek tepkilerimiz? Doğduğunuz andan itibaren size öğretilenler, doğru veya yanlış olduğu söylenenlerin ne kadarı "gerçek"?
Go to Top of Page

gerçek tosun paşa

1258 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 02/08/2022 :  16:22:05  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Şaşırtıcı gelmiyor bana hatta bu etkiler çoğu kişi için giderek artıyor. Kitle iletişim araçları, dünyanın ve ülkenin içinde bulunduğu durum da bu etkileri daha yükseltiyor. Ben de çoğu zaman benzer süreçler içine giriyorum. Tavsiye edebileceğim noktalar kafayı dağıtıp vücudun kan dolaşımını hızlandıracak etkileri mümkün olduğunca uygulamak. Bazı esneme hareketleri ki meditasyon kısmında bunlarla ilgili videolar var ve eğer mümkünse kesinlikle tavsiyem gün içinde 30 dk tempolu yürüyüş ya da koşu yine eğer mümkünse topraklama yapmak. Gün içerisinde duş almak, 5-10 dk nefes egzersizleri uygulamak ve kişinin sevdiği şeylere vakit ayırması. Bu sevilen film, dizi ve kitaplar olabilir yeni bir hobi edinmek ya da imkanlar el veriyorsa ufak çaplı tatiller ortam değişiklikleri vs. olabilir.

Önemli olan akış içerisinde kalabilmek ve kafayı dağıtabilmek.

Yani meditasyon da önerilebilir ama düzenli uygulamayan kimseler için sonuçları biraz psikolojik olarak ağır oluyor ama bazı kimseler için de olumlu etkiler hemen başlayabilir.

Edited by - gerçek tosun paşa on 02/08/2022 16:24:10
Go to Top of Page

bozadi

12286 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 02/08/2022 :  19:16:01  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Eklenti:
Orjinal Mesajı Ekleyen fidelista

Kendi kendini yok etmeye programlanmış olduğumu hissettim.
Bı haftadır kendimi aniden çok kötü hissetmeye başladım,tansiyon yükseliyor bulanık görüyorum aşırı terleme iyi uyuyama vs yorgunluk var,zihnimde beliren bilncalt8mdan gelen bazı düşünceler yüzeye çıktı net algıladım,kendi isteğim gibi algiladigim bu düşünceler,kanser olmak istiyorum şeklindeydi,çok şaşırdım kim böyle bir isteğe sahip olurki? aklıma hemen bilinçaltı programlanmalar yerleştirilen 8mplantlar aracılığıyla sanki bizim gibi algilattiklari yanlış düşünceler aracılığı ile bir psişik saldırıya maruz kaldığına kanaat getirdim.Bu bilinçaltı zehirin farkına varıp ters yönde telkinlere başladım.
Çok zorlu, sıkıntılı bir keşif olmasına rağmen bir o kadar da değerli aslında, muhtemelen. KH'nin ne kadar sinsi ve tehlikeli biçimlerde çalıştığını hatırlatıyor. Ama durumun ciddiyetinin farkına varmak, özgür irademizi yoklayıp kendimiz için ne istediğimize karar verme ve uygulama irademizi uyarması bakımından çok değerli. Bu biraz sabır isteyebilir. Özellikle keşfin moral bozucu yanları, sorunun derinliğiyle ilgili belirsizlik ve endişeler sabır gerektirebilir. İşin bir de şu yönü çok kötü: Şiddetli bir KH müdahalesinin acı verici, moral bozucu bir şekilde farkına varıyorsunuz ve bu duruma karşı hemen var gücünüzle BH kutuplaşmasıyla cevap vermek her zaman kolay olmayabilir çünkü bizim olağan hayatımız dediğimiz deneyimler zincirinde KH kutbiyetini doğrudan ve dolaylı biçimlerde destekleyen çok şey var.
Go to Top of Page

fidelista

769 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 03/08/2022 :  21:02:48  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Teşekkürler arkadaşlar.Çok sinsice iş yapıyorlar uyanık olmamız gerek.

Edited by - fidelista on 03/08/2022 21:21:55
Go to Top of Page

Tgur

1889 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 04/08/2022 :  07:27:34  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Arkadaşlar çok güzel izah etmişler,ilavem,

Saldırı KH olan kendimiz tarafından da devreye girebilir ve her tip KH saldırısına karşı şiddetle cevap vermeye çalışmak saldırının gücünü arttırır,kısaca fayda vermez, bilinç yönünden gelişmiş algı zenginliğimizi kullanırsak olayı daha sakin safhalara çekebiliriz ,

Bu her yapılana diğer yanağını da uzat ve aldırma demek değildir elbette, saldırı sizi zor durumda bırakacak ve mevcudiyetinizi ortamdan silecek tarzda ise akıllı salvolar devreye girip bertaraf edilmelidir,

Bunun dışındaki durumlarda Einstein in dediği gibi hiç bir problem onu çıkartan sebepler kullanılp kuvvetlendirilerek çözülemez, özellikle kendi bilincinizle ilgili ise, üzerinde durulması ve etkileri kaydıracak algı zenginliğini kullanarak düşünce ve davranışı başka sahalara yöneltmek gerekir, K.ların dediği gibi ,

"Bilgi ne yapar,
Bir kere bilip idrak ettiğinizde perdeyi açmışsınız demektir"

Özetle size aniden gelen bu olumsuz durumu idrak ettiğinizde yani onu bir saldırı unsuru olarak kabul ettiğinizde, bildiğinizde
iş bitmiştir ,kanaatimce başka senaryolar yapmaya lüzum yoktur..

Edited by - Tgur on 04/08/2022 16:56:58
Go to Top of Page

Qui-gon jinn

529 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 04/08/2022 :  19:55:30  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Bize de millet neden hala intihar etmediğim için şaşırıyor iyi mi...:)) Amma velâkin bilmiyorlar ki ben zaten gece gündüz kendimi öldürmek için uğraşıyorum. Geçen gece yine çok yaklaşmış, lakin yine yeni yeniden uyuya kalmış bulundum. Fakat kurtuluşun yok...Qui-gon jinn!...seni elbet yeniceğim aslanım...:)

Neyse artık bu benim derdim, velhasıl fidelista kardeşim benim fikrim o dur ki, sen zaten "ihtiyacın olan herşeye sahipsin." O sebeple rahat olmanı ve gerçek, öz benliğine daha fazla odaklanmanı nacizane tavsiye ediyorum. Bilgini ve farkındalığını arttırmaya devam et, üstesinden gelemiyeceğin hiçbir engel yoktur ve olmayacaktır da diye düşünüyorum. Sevgiler.

Edited by - Qui-gon jinn on 04/08/2022 19:56:40
Go to Top of Page

bozadi

12286 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 05/08/2022 :  14:10:50  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Eklenti:
Orjinal Mesajı Ekleyen Qui-gon jinn

Bize de millet neden hala intihar etmediğim için şaşırıyor iyi mi...:)) Amma velâkin bilmiyorlar ki ben zaten gece gündüz kendimi öldürmek için uğraşıyorum. Geçen gece yine çok yaklaşmış, lakin yine yeni yeniden uyuya kalmış bulundum. Fakat kurtuluşun yok...Qui-gon jinn!...seni elbet yeniceğim aslanım...:)

Neyse artık bu benim derdim

Qui, doğru mu anlıyorum?

1-Neden hala intihar etmedin diye sana şaşıranlar var.
2-Gece gündüz kendini öldürmek için uğraşıyorsun.
3-Geçen gece yine çok yaklaştın ama uyukaldın.

Bu hususlarla ilgili pek ayrıntıya girmek istemiyor olabilirmişsin gibi bir algıya kapıldım ama eğer yanılıyorsam, biraz ayrıntıya girersen bence forumun ve de bu başlığın anlam ve önemi açısından alakalı ve değerli olur.
Go to Top of Page

Qui-gon jinn

529 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 05/08/2022 :  18:33:51  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Sevgili Bozadi, bu başlıkta fidelista'nın bizden değerlendirmemizi istediği şekilde fikrimi kendisine belirtim zaten, şimdilik bu konuda söyleyecek pek fazla birşeyim yok. Bence dile getirdiği sorun kişinin kendi dersidir ve bana göre bunu sadece kendisi aşabilir ve bende yine bu düşünce ile kendisine bunu aşmasını sağlayacak herşeye zaten sahip olduğunu belirterek, yardımcı olabileceğini düşündüğüm nacizane bir kaç küçük tavsiyemi de mesajıma eklemiş vaziyetteyim. Onun dışında ayrıca başka bir yardım, fikir alma vs. talebini dile getirirse şayet elbette gücümüz, bilgimiz dahilinde kendisine her zaman yardımcı olabilmeyi isterim...

Neyse, benimle ilgili sorduğun sorulara gelirsem;

Eklenti:
Orjinal Mesajı Ekleyen bozadi

1-Neden hala intihar etmedin diye sana şaşıranlar var.

1. Evet doğrudur, K'ların deyişiyle "herşeyi dış görünüşüne ve ilk izlenimine göre değerlendiren" yol bilmez insanlardan da başka bir şey beklemiyorum zaten. Onlar son derece kısıtlı bir bakış açısı ile Dünyevi yaşamımı değerlendiriyor (ki doğrudur daha önce de o şekilde bakıldığında sıfıra yakın bir hayat yaşıyormuşum, hiçbir konuda, hiçbir başarı sağlayamıyormuşum gibi gözüküyor olduğunu dile getirmiştim.) ve bana göre son derece hatalı bir çıkarımda bulunarak kendilerini kafalarında benim yerime koyup, görünüşe aldanıp, ürküyor ve "Onu yerinde olsam herhalde intihar ederdim" diye düşünüyorlar. Ve bazı zamanlarda şaka ile karışık bunu bana da söylüyorlar ama bilmiyorlar ki ironik bir biçimde asıl ben onlar için gece gündüz üzülüyorum, Thomas'ın İncili'nde dediği gibi "Dünyaya boş geldiler, oradan da boş ayrılmaya çalışıyorlar." maalesef. Bu şekilde çok bir yere varabileceklerini hiç düşünmüyorum açıkcası. Neyse, şahsen benim para, mal, mülk vs. çok küçük yaşlarımdan beridir neredeyse hiç umrumda olmadı ve bu yönde de bende hiçbir gayrette neredeyse hiç bulunmadım, hala da bulunmuyorum. O çok küçük olduğum yaşların birinde Evren bana başka birşey enjekte etti ve o andan beridir hepimizin az çok bildiği o genelden farklı yolda yürümeye devam ediyorum.O zehir bir kez ruhumuza karıştı, çıkmaz artık. Hoş o çıksa da, ben herşeye rağmen o yoldan çıkabileceğimi düşünmüyorum. Çünkü Mevlana üstadında dediği gibi "o yolda kalıp, hiçbir şey başaramadan ölüp gitsem bile, diğer her şekilde yaşamaktan yeğdir."...Kesinlikle!...

Lakin şunu da eklemeden geçmeyeyim, "Aşk" konusunda bazı yaşanmamışlıkların getirdiği keşkelerim, pişmanlıklarım vardır. Olsa çok iyi olurdu bence ama Evren'in bu hususta sanki bana ördüğü görünmez bir duvar var ve aşmak mümkün olmadı henüz. Bu konu hep kafamı karıştırmış, hala da karıştırmaktadır ve benimde K'lar da dahil "bilenler" ile konuşmak istediğim mevzuların başında gelmektedir. Başka şimdilik diyecek pek birşeyim yok, artık "kader" diyip geçiyorum sadece...

Ayrıca yine bir ekleme daha yapayım ki, benim zaman zaman Dünyevi hayatımla ilgili yaptığım arabesk söylem ve paylaşımlar tamamen yukarda bahsettiğim kişilerin görüşünü bir nevi kendi kendime ti ye alma, goygoy yapma girişimidir sadece, onları çok şey yapmayın yani, çok ciddiye almayın, gülün geçin bence..:)

Hatta gaza geldim bir örnek patlatayım; https://www.youtube.com/watch?v=3NoZqnnU7mw...:)

Eklenti:

2-Gece gündüz kendini öldürmek için uğraşıyorsun.

Burda Usta Tolle'nin tanımladığı şekilde söylersem "Sahte zihin ürünü benlikte" bahsediyorum kardeşim, fiziksel varlığımdan değil. Bunu sormanız saşırttı beni açıkcası, hani "ölmeden önce ölmek" falan, biliyorsunuz, siz biliyorsunuz neden bahsettiğimi. Yoksa bilinen şekli ile fiziksel varlığımı sonlandırmaya yol açacak o şekil bir girişim bu Dünya'da yapacağım son şey olabilir. Olabilir diyorum çünkü, hani olurda çok yüksek bir amaç uğruna (Dünyayı kurtarmak vs.:), ki o da belki, çok çok gerekli olursa olabilir. Şöyle bir düşünüyorum da o durum bile hiç kesin değil benim açımdan, öyle bir an gelirse; "Bana ne lan batsın Dünya!" diyebilirim belki de, batsında yeniden kurulsun diye. O yüzden bana çok güvenmesin kimse, ne olur ne olmaz ben şimdiden uyarayım...:)

Ayrıca belirteyim ki, son sey olbilir derken ki anlayışımın içinde, bunun kişinin ruhunda son derece olumsuz bir karma yaratacağına ve kişiyi vardığı seviyeden çok daha aşağılara döndüreceğini düşünmem yatmaktadır. Şimdi durduk yere o kadar geri gitmenin alemi yok değil mi...:)

Eklenti:

3-Geçen gece yine çok yaklaştın ama uyukaldın.

Dediğim gibi burada fizksel olandan bahsetmiyorum. Derin tefekkür (meditasyon deyin siz) sırasında yine birşeylere sanki çok yaklaşmışken "bilinçsiz" bir şekilde uykuya dalmaktan bahsediyorum. Bu durum maalesef bende çok kereler vuku bulmuştur ve bildiğim kadarı ile de "meditasyon sırasında uykuya dalma" sorunu tarihte de, günümüzde de bu çalışmaları yapanlar için ciddi bir sorun teşkil etmektedir hep. Hatta aklıma geldi şimdi çay bitkisinin bulunması ile ilgili bağlantılı bir hikayede vardı, onu da aktarıp bitireyim bari. Efendim zamanın birinde bir Zen üstadı meditasyon sırasında uykuya dalar ve uyandığında bu duruma çok kızarak göz kapaklarını keser ve toprağa fırlatır. Göz kapaklarının düştüğü yerde daha sonradan çay bitkisi filizlenir ve çayda böyle bulunur ve de o zamandan beridir meditasyon yapanlar uykuya dalmamak için hep çay içerler denir. Evet böyle imiş, eee gel de inanma şimdi, dimi efendim...:)

Neyse Bozadi kerdeşim, umarım cevaplarım tatmin edici olmuştur, bildiklerimi, aklıma gelenleri yazmaya çalıştım. Sana ve diğer tüm dostlar sevgilerimi sunarım.
Go to Top of Page

bozadi

12286 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 05/08/2022 :  21:49:38  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Ego ölümünü kastettiğini anlamam gerekirdi ama 1 no'da geçen intihar kavramından dolayı kafam karıştı. Ayrıntılı açıklamalar için teşekkür ederim Qui!
Go to Top of Page

Qui-gon jinn

529 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 06/08/2022 :  00:48:11  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Açıklayabildi isem ne mutlu bana kardeşim, lakin çok önemli bir şeyi mesajıma eklemeyi unuttuğumu gördüm, o da şudur ki; kanımca da, zannımca da, kanaatimce de, herneyse de işte, sonuçta bunların hepsinin sadece ama sadece derslerden ibaret olduğunu düşünüyorum artık, özellikle de son iki haftadır kesinlikle o şekilde düşünüyorum...:) Ne diyeyim başka, sevgiler kardeşim.
Go to Top of Page
  Önceki Konu Mesaj Sonraki Konu  
 Yeni Konu Aç  Konuya Cevap Ver
Forum Seç:
Başkalarına Hizmet Forumu © Celse veya diğer içerikleri farklı ortamlarda paylaşırken lütfen kaynak belirtiniz Yukarıya git
Snitz Forums 2000
Bu sayfa 0,09 saniyede oluşturuldu.