Basında yer alan bu haberin önemli sonuçları olabilir.
"Dünyanın çekirdeği durdu. O korkunç film gerçek mi oluyor Bilim insanları Dünya'nın iç çekirdeğinin yer küreyle aynı yönde dönmesinin durduğunu ve çekirdeğinin erimeye başladığını duyurmuşken Dünya'da gerçekleşebilecek felaketler ortaya çıktı. Her şeye hazırlıklı olun."
Bu bana şuanda şunu anımsattı fidelista. Aslında güzel bir şeyin başlangıcı bu.
Düşünsenize çakraları düşünelim. Çakraların da pozitif ve negatif yönü vardır değil mi? Eğer o çakramız kötüyse ters döner kendi içerisinde.
Dünyayı da öyle düşünüyorum şuanda. Doğru yöne yani pozitife doğru akması için önce dönmeyi durdurması gerekiyor. Dünyanın çekirdeği onun merkezi onun merkez çakrası gibi düşünüyorum. Artık pozitife dönme zamanı geldi. Boyut geçişi için kendi frekansını değiştirmeye çalışacak gibi düşünüyorum.
Kur'an daki güneşin farklı yönden doğmasını düşünelim. Dönüş yönü değişirse güneşin doğudan değil de batıdan döneceğini göreceğiz belki de? Kıyamet senaryolarında olduğu gibi. Ki Kıyam-et. ayağa kalk dedikleri noktadayız.
Sonuca, amaca büyük resme odaklanmaya çalışıyorum. Birşeyler hızlanıyor. Bende tam tersine bir neşe hali var. Sanki karnavalı bekler gibi. Doğru zamanda doğru yerde olmaya niyet ediyorum.
Tamamen içsel bilgimle çıkarım yaptım :) Yanlış düşünüyor da olabilirim.
Haberin doğruluğunu kontrol ettim. böyle bir şeyden bahsediliyor ama tabii tam ulaşılamaması nedeniyle hepsi teoride kalıyor gibi.
Bunu twitter da; "dünyanın çekirdeği ters yöne dönmeye başladı" olarak gördüm, okudum ve alttaki yorumları takip ettim. Dünyanın çekirdeğiyle ilgili kafa karıştırıcı teoriler olduğu nasıl çalıştığını tam bilmediğimiz, arada dönüş yönünün değiştiği esnek olduğu gibi teoriler olduğu gibi yorumlar vardı
K'lar 1997'de "Manto tabakası durduğunda veya yavaşladığında ama yerkabuğu durmadığında veya yavaşlamadığında sizce ne olur?" gibisinden bir soru atmış ortaya. Ve bunun deprem gibi fiziksel afetler yanında, yerçekimsel değişimlere yol açacağına ve bunun da büyük (ruhsal?) bazı değişimlerle bağlantılı olacağına dair birşeyler söylemiş. Kıyamet dediğimiz yıkım, değişim, dönüşüm süreci açısından önemli gelişmelerden biri sanırım.