Başkalarına Hizmet Forumu
Başkalarına Hizmet Forumu
Ana Sayfa | Bilgilerim | Kayıt Yaptır | Aktif Konular | Forum Üyeleri | Site içi Arama
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla
Şifre hatırlatma servisi

Forum
 Kanal Bilgileri
 Sorguluyoruz
 Matrix Gerçek Olabilir!
 Yeni Konu Aç  Konuya Cevap Ver
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Mesaj Sonraki Konu
Sayfa: Toplam Sayfa 2

Feylefus

67 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 30/01/2023 :  11:45:45  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Matrix filmini izleyenler hatırlayacaklardır. Kahramanımızın beynine saniyeler içinde helikopter pilotu yazılımı yüklenmesi sahnesi. İnsanların yıllarca alması gereken eğitimin; beynin belli frekansları kullanılarak, deneyimli terapistler yardımı ile ve hipnozla yıllarca aktarılacak bilgilerin birkaç saatte yüklenmesi mümkündür. Örneğin bir muhasebe elemanı olmak istiyorsunuz ve bunun için yıllarca staj yapmanız gerekiyor. Hipnoterapi ile muhasebenin tüm temelleri öğrencinin beynine birkaç seansla aktarılabilir. Birçok meslek dalı için bu geçerli...

sybleman

696 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 30/01/2023 :  13:04:44  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Sanırım bahsettiğin mevzu meditatif bir haldeyken bilgilerin aktarılması mevzusu değil mi?

Buna benzer uykuda kulaklıkla ingilizce öğrenenler vardı bir ara. Benzer bir durum gibi.

Olabilir tabii, beyin o frekanstayken ne verirsen alıp güçlü bir şekilde kayıt edecektir.

Bunun daha ötesi var, eğer bilincini açabilirsen belirli bir seviyeye. Bazı bilgiler bu tarz terapilere ihtiyaç duymadan da gelebilir. Sadece kendini meditatif duruma sokup beyin frekansını ayarlayıp uyanık kalarak yapılabilirliği de mevcut.

Sonraki safhası zaten muazzam. Her insanda her bilginin olduğunu düşünürsek, sadece onlara erişebilme kabiliyeti gerekiyor.
Go to Top of Page

STT

30 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 30/01/2023 :  16:02:08  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Dışarıdan müdahale bir yere kadar etkilidir. Önemli olan içeriden müdahale edebilmektir.
Go to Top of Page

Feylefus

67 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 30/01/2023 :  16:43:43  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
sybleman teşekkürler,
demek istediğim beynin belli frekanslarını yakalayıp tam öğrenme sağlayacak frekanstan söz ediyorum- o durum yakalandığında kişinin beynine mesleklerle ilgili tüm önemli veriler aktarılabilir. Böylece on yıllarca çıraklık kalfalık ustalık yapmaya gerek kalmaz. Bu noktada psikoterapistlerin işi çok iyi bilmesi ve yürütmesi gerekiyor.
Go to Top of Page

bozadi

12438 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 30/01/2023 :  18:24:39  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Frekans meselesini pek bilmiyorum ama "hipnoz"un adeta sınırsız imkanlarından şüphe duymuyorum.
Go to Top of Page

Gaia

292 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 30/01/2023 :  22:04:28  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Diyelim ki fizik bilmeyen bir anadolu çobanına sizin teknik ile einstein dozunda bir bilgi yükleyeceğiz. Bunu söz konusu çoban abimiz hiç çaba göstermeden, okula gitmeden, en ufak fizik ile ilgili bir bilgi edinmeden beynine frekans verilerek mi edinecek yani?
Go to Top of Page

Feylefus

67 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 30/01/2023 :  23:19:55  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Hayır Gaia; demek istediğim çocuklar için 16 yıl eğitime gerek kalmayacak. İşler birkaç seansta çözülecek. Ayrıca Einstein dediğin kişi de öyle milletin anladığı türden dahi mahi filan değildi. ABD ye bir dahi lazımdı o da iyi bir modeldi o kadar. Tesla dahi idi dersen bir parça katılırım. Newton dahi idi dersen yine bir parça katılırım. Bernoulli, Euler dahi idi dersen katılırım. Einstein'in yıllarca memur olarak çalıştığı mucitlerin patentlerini onaylayan kurumda tüm icatları görecek vakti vardı. Fizik eğitimi almış birinin yıllarca öyle bir yerde çalışma fırsatı bulması ve biraz hayal gücünün güçlü olması ABD için lazım olan dahi olmak için fazla bile...
Go to Top of Page

Gaia

292 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 31/01/2023 :  00:30:27  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Einstein i örnek olarak verdim, konuyu onun dahi olup olmadığına kaydırmana gerek yoktu. Aynı noktaya geliyoruz aslında. Dağdaki çobanında beynini çocuklar gibi bilgisiz kabul etsek, 16 senede öğreneceği fiziği 2 3 seansta öğrenebileceğini iddaa ediyorsun temel olarak. Bunu Matrix filmindeki bir sahneyi referans göstererek anlatıyorsun. Merak ediyorum da yerçekimi veya diğer teorilerin ile ilgili fikirlerini de gravity yada Interstaller izleyerek mi geliştirdin?
Go to Top of Page

Feylefus

67 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 31/01/2023 :  01:24:04  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Dağdaki çobandan kendini üstün görmenin sebebi nedir gaia?
Go to Top of Page

Feylefus

67 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 31/01/2023 :  01:27:37  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Eklenti:
Orjinal Mesajı Ekleyen Feylefus

Dağdaki çobandan kendini üstün görmenin sebebi nedir gaia? Ayrıca ben bu teoriyi referans alıp matriksi örnek gösterdim sen tersini anladın...

Go to Top of Page

Gaia

292 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 31/01/2023 :  09:29:04  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Ne alakası var şimdi? Ortaya bir fikir atıyorsun sonrada o fikirden kaçıyorsun ve konuyu kişiselleştiriyorsun. Dağdaki çoban bir örnek. Bilgisiz bir insana emek vermeden bilgi yükleyebileceğini iddia ediyorsun. Bu da bana hayalcilik gibi geliyor. Bunu da çeşitli örnekler üzerinden sorguluyorum. Anlamaya çalışıyorum düşünme biçimini.

Mesela okula gitmeyen veya hiç kitap okumamış kendine bir şey katma çabası gerçekleştirmemiş insan çoban olmasın x kişisi olsun eğer rahatlayacaksan. Bu x kişisi hipnozla yada frekansla falan yıllarca edileceği bilgiyi bir kaç seansla nasıl öğrenebilir? Burada ne dönüyor?
Go to Top of Page

bozadi

12438 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 31/01/2023 :  10:56:03  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Eklenti:
Orjinal Mesajı Ekleyen STT

Dışarıdan müdahale bir yere kadar etkilidir. Önemli olan içeriden müdahale edebilmektir.

Nasıl yani?
Go to Top of Page

bozadi

12438 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 31/01/2023 :  11:04:08  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Hipnozun bize "mucize" gibi görünecek pek çok imkanlar sunabileceğinden şüphe etmiyorum doğrusu. Sahip olduğu çok olağandışı bazı potansiyeller nedeniyle, toplumsal, kamusal hayatta ciddi manada çok da dile getirilmek istenmeyen, çekinilen ve aynı zamanda gizlenen bir konu. Bu nedenle resmi eğitim hayatında vs. ciddi bir olasılık olarak gündeme getirilmesi mümkün değil gibi düşünüyorum. Gayrıresmi veya kısmen veya tamamen gizli biçimde pek çok amaç için kullanılıyordur muhtemelen.
Go to Top of Page

bozadi

12438 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 31/01/2023 :  11:09:52  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Psikolojik tedavi imkanları, telkin yükleme imkanları, geçmiş yaşamlar, "öbür dünyada" yaşananlar ve yine örneğin "kaçırılma" vakalarında olan bitenlerin bir kısmının, ille her zaman %100 güvenilirlikle olmasa bile, bence son derece dikkat çekici bir doğruluk ve tutarlılıkla ortaya çıkarılabilmesi yanında, pek bilmediğimiz başka birçok işlevi, imkanı olabilir hipnozun. K'lar tıpkı çakra konusu gibi, hipnoz için de 5y ile bir bağlantısı olduğuna değinmişti, yanlış hatırlamıyorsam.
Go to Top of Page

Feylefus

67 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 31/01/2023 :  12:23:49  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Gaia işte tam bu noktada hipnoterapistlere büyük görevler düşüyor. Beynin gizemini biraz aralayabilsek; hangi frekanslarda tam bir öğrenme sağlanabildiğini bulsak; o frekans bandını bulsak; iş çok kolay çözülecek. Peki bu başarılırsa ne olacak? Mesela insanlar, daha kaliteli yaşam için; artık sınırsız enerji kaynaklarını araştırmaya, tarımı daha verimli kılmak için projeler üretmeye zaman ayırabilir.
Bozadi hocam dedi ki; bir video izledim, onu izleyen mühendisler, öğretmenler itiraf ediyorlar; bu bilgiyi ilk defa bu videodan alıyorlarmış. Dünyadaki eğitim sisteminin kalitesini ve hantallığını daha en iyi hangi örnek açıklar bilmiyorum.

Mesela biz üniversitede iken Termodinamik hocalarımdan biri daha ilk derste şunu demişti:
Eğer bir mucit size gelip sınırsız enerji kaynağı buldum derse, önünüze ne sunarsa sunsun ona inanmayın! Referans noktamız Termodinamiğin " enerji korunumu" kanunu idi. ancak ben artık bu görüşe katılmıyorum. Biri gelse ve derse ki ben sınırsız bir kaynak biliyorum; hemen onunla iletişime geçer, projesinin gerçekliğini heyecanla incelerim.
Go to Top of Page

Gaia

292 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 31/01/2023 :  12:25:59  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Bozadi konu hipnoz olunca dediklerine bende katılıyorum. Oldukça surrealist hayallerim var benimde bu konu ekseninde. Benim takıldığım nokta bilgisiz bir insanın pat diye sihirli değnek değmiş gibi bilgili biri oluvermesi olayı. Misal Matrix filmindeki şu malum sahne. Öyle bir şeyin mümkün olması için bir çeşit cyborg olmamız gerek. Çünkü neticede Mesih alegorisi de işlenmiş olsa Neo karakteri ve arkadaşları cyborgdu. Bunun gerçek hayatta olması ancak benzeri bir çipleme, cyborglaşma neticesinde olur gibi geliyor bana. Bir insana eklenti koymalısın bunun için yoksa tutmaz yani. Biyolojik olarak zor iş.

Maharajın olsun, eckhard tollenin olsun okumalarını incelediğimde yada en bilineninden edgar cayceyi incelediğimde her şeyi bilme olayı yine belirli bir özel durumu gerektiriyor. Kaslar edgar cayce için bunun ona özel bir şey olduğunu söylemişti diye hatırlıyorum. Yine bir konuşmada maharaja bir konu hakkında bilgisi olup olmadığı soruluyordu bu astral seyahat yada benzeri bir şeydi diye anımsıyorum. Bunun için bunu öğrenmesi gerektiğinden bahsediyordu. Yani anladığım kadarıyla yine ortada bir download etme durumu yok. Tabi eğer cyborg insanlara dönüşmeyeceksek :)

Ben arkadaşımıza saygı duyuyorum. Sadece biraz daha teknik detay vermesini vermiyorsa bile kaynak paylaşmasını bekliyorum en azından kendim konunun detaylarını araştırayım.
Go to Top of Page

Gaia

292 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 31/01/2023 :  12:36:41  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Eklenti:
Orjinal Mesajı Ekleyen Feylefus

Gaia işte tam bu noktada hipnoterapistlere büyük görevler düşüyor. Beynin gizemini biraz aralayabilsek; hangi frekanslarda tam bir öğrenme sağlanabildiğini bulsak; o frekans bandını bulsak; iş çok kolay çözülecek. Peki bu başarılırsa ne olacak? Mesela insanlar, daha kaliteli yaşam için; artık sınırsız enerji kaynaklarını araştırmaya, tarımı daha verimli kılmak için projeler üretmeye zaman ayırabilir.
Bozadi hocam dedi ki; bir video izledim, onu izleyen mühendisler, öğretmenler itiraf ediyorlar; bu bilgiyi ilk defa bu videodan alıyorlarmış. Dünyadaki eğitim sisteminin kalitesini ve hantallığını daha en iyi hangi örnek açıklar bilmiyorum.

Mesela biz üniversitede iken Termodinamik hocalarımdan biri daha ilk derste şunu demişti:
Eğer bir mucit size gelip sınırsız enerji kaynağı buldum derse, önünüze ne sunarsa sunsun ona inanmayın! Referans noktamız Termodinamiğin " enerji korunumu" kanunu idi. ancak ben artık bu görüşe katılmıyorum. Biri gelse ve derse ki ben sınırsız bir kaynak biliyorum; hemen onunla iletişime geçer, projesinin gerçekliğini heyecanla incelerim.

Termodinamik hocanızla benzer kafalar yaşıyormuşuz. Tanısaymışım severmişim herhalde kendisini. Umarım bu frekans aralığını keşfedersiniz ve aradığınız sınırsız kaynağı bulursunuz.
Go to Top of Page

STT

30 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 31/01/2023 :  13:18:53  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Eklenti:
Orjinal Mesajı Ekleyen bozadi

Eklenti:
Orjinal Mesajı Ekleyen STT

Nasıl yani?

Kişinin kendi ruhsal ve zihinsel potansiyelini fark etmesi ve gerçekte ne olduğunu anlaması ile kapılarının ve perdelerinin kalıcı olarak kalkmasını sağlar.
Bir ruha sahip olan bir beden olmadığının, bir bedene sahip olan bir ruh olduğunu anlamak gibi...
Go to Top of Page

sybleman

696 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 31/01/2023 :  14:40:30  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
STT söylediklerine ben de katılıyorum. İnsanoğlu aslında her tür bilgiye erişebilecek bir kapasiteye sahip, ama işte bu bize yapılan müdahaleler bunu engelliyor. Bu engelleri kaldırmak da bizim elimizde. Kaldırmaya başladığımızda bilgi kanalı da açılırsa bu muazzam bir bilgi akışı sağlayabilir. Ki o zaman hipnoterapi vs. gerek bile kalmaz.

Benim düşüncem de bu yönde.

Bir de bilgiyi okuyarak öğrenmek ile bilgiyi içinde hissetmek çok farklı. Saniyenin belki onda biri kadar bir anda bir sürü bilgiyi alabiliriz hatta bunu almakla kalmayıp farkındalığına geçeriz. Bu bilgiler arasında bağlantılar çıkarımlar hepsi bir anda ortaya çıkabilir.
Go to Top of Page

STT

30 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 31/01/2023 :  15:11:45  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Hipnoz ile kişiye bilgi yüklemesi yapılabilir. Ama bu telkin yolu ile olur. Ki bu da kişiye okunan veya söylenen şeylerin uzunluğu ile alakalı bir bilgi yoğunluğuna sebebiyet verir. Tabiki uzman kişiler devreye girerse bu süre kısalabilir.
Hipnoz altında daha yüksek boyutlar ile iletişime geçip bilgi transferi yapmak ise amaç; hipnoz altındaki kişinin hazır olması ile mümkündür. Hiç kimse hazır olmadığı bilgiyi anlama veya taşıma kapasitesinde değildir.

İçeriden müdahale ile kast ettiğim ise; bu bilgi transferinin kişinin kendisinin yapmasıdır. Bu konu ile alakalı bir örnek vermeye gerek yok sanırım. Çünkü bu forum da dahil farklı kaynaklarda da çeşitli örnekler literatürde var.
Go to Top of Page

Gaia

292 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 31/01/2023 :  15:40:30  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Beden giymiş ruh fikri banada makul geliyor. Ama anlamama yardımcı olun lütfen. Bilgiyi edinmek için ruh giyen beden bilincini oturtmuş olsan bile, buna aydınlanmış olsan bile yinede bir aracıya ihtiyacın var. Medyumluk farklı bir konu. Bilgiyi bahsedilen şekilde download etmek farklı bir konu kanımca. Medyum bir bilgiyi almak için bir aracıya ihtiyaç duyar. Buna kanal deriz. Bu kanal aracılığıyla ile bilgi eğer medyumluk özellikleri aktif ise alıcıya akar. Buna frt diyebiliriz. (Frekans rezonansı).

Ama ama bahsedilen konu bilgiyi indirmek. Filmdeki operatör diye bahsedilen kişi sadece elindeki bilgiyi alıp diske koyuyordu ve diskten trinity e yükleniyordu. Şimdi Laura ve ekibi kasyopyalılar kanalıyla bize verdiği bilgiyi neden bu kadar zahmete girerek yapıyorlar? Madem hipnoz ile şipşak herkes Lauralar seviyesine birkaç seansta gelecekse neden bunca uğraş?

Yani medyumluk ile bilgiyi bişeyden download etmek farklı şeyler diye düşünmekteyim. Birinde frt kurulurken diğerinde hipnoterapist ne yapıyor bu belli değil? Muğlak bir durum.

Michael Newton kitabında deneğini 5y durumuna getirirken yaptığı şeyi tüm insanlara yapmak bile bence fizik, kimya gibi bilgileri edinmemizi sağlamaz. Bunun için medyumluk özellikleri geliştirmek gerekir. Ki bu bile yine özgür irade ile çelişiyor.

Kitapta okuduğum kadarıyla bir perdeden bahsediliyor ki STT arkadaşımız da bu perdeye vurgu yapıyor. Bu perde öyle cukkada kalkabiliyorsa nerede kaldı tekamül nerede kaldı dersler? Ozaman insanlar ölüp 5y ye gidip enkarne olmaz. Gerek kalmaz buna. Bir çeşit ölümsüzlüğün bugu gibi bahsettiğiniz şey ama benim görüş alanımdan tutarsız geliyor.

Kısa dalga uzun dalga döngüsü denilen bir şey var. Bahsettiğiniz şey anca uzun dalga döngüsü içinde olabilir olursa ki bu bile bana olmaz gibi geliyor. Neticede ruh kişisi her şeyi bilecek noktada ise ozaman 4y ye mezun olunmaz, mezun olma kavramı kendini yok ediyor. Herkes edgar cayce gibi ışık formuna erişir.

4khlerin bizden aldıkları şeyleri geri aldığımızda ki alabilirsek, bu bahsettiğiniz indirme olayları ozaman belki olabilir. Mesela canım latte tarifi çekti Sybleman da bu bilgiyi biliyor ona bağlanıp ondan bilgiyi indirir latte yapabilirim. Googlelamaktan iyidir xD

Go to Top of Page

sybleman

696 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 31/01/2023 :  19:48:53  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Gaia latten hazır :)

Ben bunu bir ölçüde deneyimledim. O yüzden hiç bir kuşkum kalmadı.
Eski hayatlarımı görüyorum sürekli, ki sonra araştırdığımda ispat gibi kendime kanıtlıyorum. Üstüne bir de farklı bir deneyim yaşadım, ondan sonra kesinlikle eminim bundan. Hissetmediğim duygular tattım.

Tekamül süreci şuanda öyle kolaylaştı ki. Çünkü evre sonundayız ve bize yardım için dörtgözle bekleyen rehberler var. Sadece niyet ve yardım istemek gerekli gibi.

Bu süreç şuanda eski zamandaki gibi zorlu değil. Hele ki yaşlı bir ruhsak ve eski yaşantılarda bu aşamaları bir yere kadar aşmış isek, o aşamaları aşmak kolaylaşıyor. Bilinçaltı kendiliğinden bir şeyleri yapmaya veya yapmamaya yönleniyor.

Ben kendi tecrübemde farkında olmadan öyle şeyler yapmışım ki, sonra bakıyorum ki o yaptığım şeyin bir anlamı varmış. Ama ben bunu bir yerde okumadan yaptım. Demekki ruh bir şekilde bu aşamaları hatırlıyor, o şekilde davranmaya seni itiyor.

Tamamen kendi deneyimlerimden bu şekilde düşünüyorum.
Go to Top of Page

arinmak

291 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 01/02/2023 :  01:29:16  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
hipnozu küçümsemiyorum . öneminin farkındayım. olumlu veya olumsuz birçok şey mümkün vs vs ... bununda bir sınırı var ... dediğiniz gibi olsaydı biz küçük lauralar gibi ortalıkta gezerdik hadi onu geçtim ... 4 kh çoktan kazanmış , zafer turu atıyor olurdu.

dünyalı arif gorada

https://www.youtube.com/watch?v=TZiA4reAP_I
Go to Top of Page

bozadi

12438 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 01/02/2023 :  09:41:34  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Hipnozla herkese her türlü bilgi (mesleki veya farklı türlerde eğitim) yüklemesi yapılabileceğini düşünmüyorum ben de doğrusu. Zaten kıyamet denen sürecin epeyce içlerine girmekte olduğumuz bu zaman diliminde, dünyevi hayatın ayrıntılarına yoğun şekilde odaklanmanın çok anlamlı olacağını da sanmıyorum.
Go to Top of Page

STT

30 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 01/02/2023 :  15:56:06  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Eklenti:
Orjinal Mesajı Ekleyen bozadi

Hipnozla herkese her türlü bilgi (mesleki veya farklı türlerde eğitim) yüklemesi yapılabileceğini düşünmüyorum ben de doğrusu. Zaten kıyamet denen sürecin epeyce içlerine girmekte olduğumuz bu zaman diliminde, dünyevi hayatın ayrıntılarına yoğun şekilde odaklanmanın çok anlamlı olacağını da sanmıyorum.

Beynin düşünce ürettiğini savunan kişileri için bilgi aktarımı olası görünebilir. Mesela bir fizik kitabındaki bilgiler hipnoz altındaki kişiye sesli olarak iletilmek zorunda. Bu durumda da bütün kitabın okunması gerekir. Sonrasında ise hipnoz altında olan kişiye sadece o kitaptaki bilgileri hatırlaması direktifi verilebilir.
Kişinin bilmediği birşeyi bu boyutta bilebilmesi hipnoz ile yapılamaz.
Çünkü beyin düşünce üretmez!
Go to Top of Page

STT

30 Mesaj Göndermiş

Mesajın Eklenme Tarihi - 01/02/2023 :  15:58:40  Kullanıcı Bilgilerini Görüntüle  Alıntı Ekle
Eklenti:
Orjinal Mesajı Ekleyen sybleman

STT söylediklerine ben de katılıyorum. İnsanoğlu aslında her tür bilgiye erişebilecek bir kapasiteye sahip, ama işte bu bize yapılan müdahaleler bunu engelliyor. Bu engelleri kaldırmak da bizim elimizde. Kaldırmaya başladığımızda bilgi kanalı da açılırsa bu muazzam bir bilgi akışı sağlayabilir. Ki o zaman hipnoterapi vs. gerek bile kalmaz.

Benim düşüncem de bu yönde.

Bir de bilgiyi okuyarak öğrenmek ile bilgiyi içinde hissetmek çok farklı. Saniyenin belki onda biri kadar bir anda bir sürü bilgiyi alabiliriz hatta bunu almakla kalmayıp farkındalığına geçeriz. Bu bilgiler arasında bağlantılar çıkarımlar hepsi bir anda ortaya çıkabilir.

İnsanoğluna yapılan tek müdahale onun zihnini ve bedenini sürekli meşgul tutmak. Gerisini insanoğlu hallediyor zaten.

Edited by - STT on 01/02/2023 16:11:35
Go to Top of Page
Sayfa: Toplam Sayfa 2 Önceki Konu Mesaj Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu Aç  Konuya Cevap Ver
Forum Seç:
Başkalarına Hizmet Forumu © Celse veya diğer içerikleri farklı ortamlarda paylaşırken lütfen kaynak belirtiniz Yukarıya git
Snitz Forums 2000
Bu sayfa 0,11 saniyede oluşturuldu.